Eşi Hakan Baş'ın Yanında Kendini Hiç 'Salmadığını' Söyleyen Bensu Soral'dan Bir Tuhaf Tuvalet İtirafı!

İkiz kardeşi Bedirhan Soral'la Berfu Yenenler ile Talk Show Perileri'ne katılan Bensu Soral, Hakan Baş'la ilişkisine dair enteresan detaylar verip, 'ilişkide gizem' konusunda tartışma yarattı!

İçerde ve Organize İşler Sazan Sarmalı başta olmak üzere birçok başarılı projede yer alan Bensu Soral, hem güzelliği hem de özel hayatıyla dikkat çeken isimlerden biri.

2018'de Hakan Baş ile dünyaevine giren güzel oyuncunun özel hayatı ne kadar merak edilse de kendisi bu aşkı gözlerden uzak yaşama taraftarı.

İkili altı senedir sessiz sakin, kendi hallerinde aşklarını yaşıyor, zaman zaman boşanma dedikodularıyla uğraşmak zorunda kalıyor. Fakat bu detaylar dışında aralarındaki aşka dair pek de bir şey bilmiyoruz. Daha doğrusu bilmiyorduk!

Geçtiğimiz saatlerde ikiz kardeşi Bedirhan Soral'la beraber Berfu Yeneler ile Talk Show Perileri programına katılan güzel oyuncu, ilk kez Hakan Baş'la ilişkilerine dair detaylar paylaştı. Epey de tuhaf detaylardı bunlar... 🙈

İlişkide gizemin çok önemli olduğunu vurgulayan Bensu Soral, "Bu ilişkiyi diri tutan bir şey. Ben gerçekten Hakan'ın yanında kendimi hiç salmıyorum. Hakan şey diyor, hala da der 'Kesin simli yapıyor tuvaletini' Hala inanmıyor benim tuvaletimi yaptığıma" açıklamasında bulundu.

Ardından Hakan Baş'ın da buna çok dikkat ettiğini belirtip, tuvalete gitmek için eşinin gitmesi için zaman kolladığını söyledi.

"Hiç yapmaz ama mesela arada bir şey oldu, geğirdi. Aşırı mutlu oluyorum! Hani hiç yapmıyor ya..." dedikten sonra da "Ama bu kadar yani daha fazlasını asla istemem" ifadelerini kullandı!

Berfu Yenenler de Eser'le aynı olduklarını söyleyip, Eser olur da geğirirse cinnet geçirdiğini, kendisinden yüz bulsa ağzına bile sı*abileceğini belirtti. Buyurun, önce o anları beraber izleyelim 👇

👇

Sonra da tartışma yaratan "ilişkide gizem" meselesi hakkında kimler ne demiş ona bakalım! 👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Siz ne düşünüyorsunuz? Hadi yorumlarda buluşalım... 🤔

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Wanda Nara, "Günün Nasıl Geçiyor?" Diye Soran Takipçisine Üstsüz Pozla Cevap Verdi!
Artık Eskisinden de Aktif: Dilan Polat Önce Aile Fotoğrafını Güncelledi, Sonra Engin'e Aşkını Haykırdı!
Kadir Ezildi Sessizliğini Bozdu: Türbansız Hali İfşa Edilen Nişanlısı Gamze Türkmen Hukuki Süreci Başlattı!

Popüler İçerikler

Bazı Okul Müdürleri Devlet Okullarını Ticarethaneye Çevirdi: Dışardan Ekip Getirip Kulüp Açıyorlar!
Ediz Ün İstifa Etti: CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Edirne Milletvekili Ediz Ün'ün İstifasını İstemişti
Serenay Sarıkaya mı? Hande Erçel mi? Maskülen Tarzın Kime Daha Çok Yakıştığını Birlikte Seçiyoruz!
YORUMLAR
30.09.2024

e doğal olani bu? ben de eşim banyoyu kullanırken girmem o da bana aynısını uygular. bazı şeyleri de kendimize özel yapalım, özel alan da lazım yani

30.09.2024

abart aq

30.09.2024

Dogru söylüyo kanka moduna girince asil evlilik mevlilik kalmiyo. Kimseyle o moda girmem kimsenin yanimda girmesinide istemem. Gayet mutlu bi evliligim var kasinti felan degil yani😂

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ