Eşi Durdurulmasını Talep Etmişti: Cem Karaca Filminin Yapımcısından İlk Açıklama

Cem Karaca'nın hayatını anlatacak filmin hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Başrolünü İsmail Hacıoğlu'nun canlandıracağı filme ise Cem Karaca'nın eşi İlkim Karaca'dan itiraz gelmişti. Filmin çıkıp çıkmayacağı merak konusu olurken yapımcılardan açıklama geldi.👇🏻

Anadolu Rock müziğinin efsanesi Cem Karaca'nın hayatını konu alan filmin hazırlıkları sürüyor.

Çekimlerinin önümüzdeki ay başlayacağı film birçok kişi tarafından merakla bekleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda Yüksel Aksu bulunurken senaristliğini ise Onur Böber, Özden Uçar ve Emrah Saltık üstleniyor.

Cem Karaca'yı ise ünlü isim İsmail Hacıoğlu'nun canlandıracağı kesinleşti.

Bugüne kadar yer aldığı yapımlarda oldukça beğenilen Hacıoğlu, Cem Karaca için en uygun isim olarak belirlendi. Hacıoğlu'nun şimdiden çekimler için tarz değişikliğine gitmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Saçlarını uzatıp bıyık bırakan Hacıoğlu'nun tarzı sosyal medyada oldukça beğenilmişti.

Film için hazırlıklar tam gaz devam ederken Karaca ailesi tarafından bir itiraz geldi. Filmin danışmanlığını Cem Karaca'nın oğlunun yapacağı iddia edilirken eşi filmin çekilmesine itiraz etti.

Cem Karaca'nın eşi İlkim Karaca filmde kendisine yer verilmediği ve kendisinden izin alınmadığını belirtti.

İlkim Karaca'nın avukatı mahkemeye sunduğu dilekçede 'film çekimlerinin durdurulmasını' ve 'filme dair tüm kayıtların yayınlanmasının önlenmesini' talep etti.

İlkim Karaca'nın itirazının ardından filmin iptal edilip edilmeyeceği ise merak konusu olmuştu.

İtirazlar üzerine filmin yapımcıları Fikri Harika Prodüksiyon ve Aytaç Medya yapım şirketinden konuya ilişkin ilk açıklama geldi. 

Filmin danışmanlık sürecinde Cem Karaca'nın oğlunun yer alacağını doğrulayan yapım şirketi, gerekli izinlerin alındığını belirtti.

"Gerekli izinler alınmış olup tüm yasal süreç tamamlanmıştır."

'Filmimiz Cem Karaca'nın çocukluğundan başlayıp sürgün yıllarında vatandaşlıktan çıkartılmasının ardından 1987 yılında Türkiye'ye kesin dönüş yaptığı dönemi kapsamaktadır. Bu süreçte Cem Karaca'nın oğlu Emrah Karaca, filmimize danışman olarak katkı sağlamakta, bütün arşivini birinci elden bizimle paylaşmakta ve en başından beri destek olmaktadır.'

Filmin, İlkim Karaca'nın Cem Karaca ile tanışmadığı yılları kapsadığının da altı çizildi.

Filme konu olan tarihler;  dava açarak çekimlerin durdurulması için süreç başlatan İlkim Karaca'nın, Cem Karaca'nın hayatında olmadığı hatta Cem Karaca'yla tanışmadığı süreci kapsamaktadır. Bilginize sunarız.

'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

İlginizi Çekebilir:

Aras Bulut İynemli Paylaştı: Atatürk Filminin Fragmanına Gelen İlk Tepkiler
Cem Yılmaz, "Ayzek İle Bir Gece" Filminin Yayın Tarihini Açıkladı
Tom Hanks'in Forrest Gump Filminden Elde Ettiği Gelir Dudak Uçuklatacak Türden

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
25.08.2023

"Eşi durdurulmasını talep etmisti" kısmında hak vermistim, ruhuna saygısızlık olur diye düşünüp Cem Karaca'dan, ölü ünlü simsari yapımcıların nemalanmasini istememiştir derken kendisine filmde yer verilmediği ve kendisinden izin alınmadığı icin durdurmak istediğini okudum.... tamamen duygusal yani 💵..

25.08.2023

Ağaçlar sonbahara hazırlanıyor.. Bu şehir o eski İstanbul mudur.. Karanlıkta bulutlar parçalanıyor, kaldırımlarda yağmur kokusu.. Seni bilmiyor kimseler.. Ah kimseler bilmiyor! Bir şilep sızıyor ıssız gözlerinden....

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ