Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in Düğününde Nikah Şahidi Olmaması Hakkında İlk Kez Konuştu

Oğuzhan Koç ve Demer Özdemir çiftinin dillere destan düğünü magazin gündeminde uzun süre konuşulmuştu. Ünlü çift 28 Ağustos'ta dünya evine girmişlerdi. Magazinin sevilen çiftlerinden olan Koç ve Özdemir'in nikah şahitleri ise Acun Ilıcalı ve Faruk Turgut olmuştu. Oğuzhan Koç'un neden İbrahim Büyükak ve Eser Yenenler'i şahit yapmadığı ise oldukça merak edilmişti. Eser Yenenler konu hakkında ilk kez konuştu. 

Bakalım Yenenler neler söylemiş...

Biliyorsunuz ki Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir geçtiğimiz Ağustos ayında aşklarını nikah masasına taşımıştı.

Düğünde 3 farklı gelinlik giyen Özdemir'in seçtiği tasarımlar oldukça konuşulmuştu. Oğuzhan Koç'un giydiği yüksek tabanlı ayakkabılar da sosyal medya uzun süre gündemdeydi.

Adeta yıldızlar geçidinin yaşandığı düğüne damga vuran bir diğer olay ise nikah şahitleri konusu olmuştu.

Ünlü çiftin 'Evet!' diyeceği törende Demet Özdemir'in nikah şahidi Çilek Kokusu, No309 ve Erkenci Kuş dizilerinin yapımcısı ve Gold Film'in sahibi Faruk Turgut olurken Oğuzhan Koç'un nikah şahitliğini ise televizyon patronlarından Acun Ilıcalı yapmıştı.

Akıllara takılan en büyük soru ise Oğuzhan Koç'un şahit olarak neden yakın arkadaşları İbrahim Büyükak ve Eser Yenenler'i seçmediği oldu açıkçası.

Hatırlarsınız Eser Yenenler, Berfu Yıldız ile evlenirken nikah şahitliğini Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak yapmıştı.

Yine aynı şekilde İbrahim Büyükak'da Nurdan Beşen ile hayatını birleştirirken nikah şahitliğini Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç üstlenmişti.

Hal böyle olunca Oğuzhan Koç'un nikahında da şahit olarak İbrahim Büyükak ve Eser Yenenler'i göreceğimizi düşünmüştük.

Magazin dünyasının en sevilen çiftlerinden olan Eser ve Berfu Yenenler ikilisi Doğu Demirkol'un sunuculuğunu üstlendiği "Alelade Show" programına katıldılar.

Star Tv ekranlarına yepyeni bir soluk getiren programda Doğu Demirkol, Eser Yenenler'e 'nikah şahitliği' hakkında bir soru yöneltti.

Demirkol, ''Oğuzhan Koç'u nikah şahidi yapmana rağmen, Oğuzhan Koç'un seni nikah şahidi yapmamasına bozuldun mu?'' diye sordu.

Konu hakkında ilk kez konuşan Yenenler, 'Hiç bozulmadım. Biz bu konuyu konuştuk zaten öncesinde.' diyerek konuşmasına başladı.

Sevilen oyuncunun açıklaması şu şekilde devam etti:

''İbrahim'in düğününde nikah şahidi Oğuzhan Koç ve ben olduk diye, Oğuzhan Koç'un düğününde de bizim olmamızı beklediler.''

''Biz öncesinde konuştuk, Yılmaz Erdoğan ile Acun abi nikah şahidi olacaktı. Yılmaz Erdoğan düğüne gelemiyordu, son anda geldi. ''

''. O yüzden de Acun abi olsun dedi. Bizim aramızda hiç problem değildi bu yani. Böyle güzel bir evlilik durumu varken bu olayın bu kadar büyümesi...''

''Bizim aramızda olmayan problemin büyümesine şaşkınım. Konu anlamsız bir yere gitti.''

''Bizim hayatımızda Acun abinin yerini Seda Hanım da bilir. Abimiz, arkadaşımız gibi. Yılmaz Erdoğan nasıl babamız gibi, Acun abi de arkadaşımız.''

İlginizi Çekebilir

Ünlüler Yine Akın Etti! Eser Yenenler ile Berfu Yıldız Eğlenceli Bir Düğünle Dünyaevine Girdi
Oğuzhan Koç ile Dünyaevine Giren Demet Özdemir, Ses Getiren Düğünü Hakkındaki Eleştirilere Cevap Verdi!

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
03.10.2022

ulan o nasıl ayakkabı ya ?

Pasif Kullanıcı
03.10.2022

Domuzlar nikah şahitliği yapabiliyormu ay ben şok

Pasif Kullanıcı
03.10.2022

Abi vuralım şunları sende kurtul

03.10.2022

eser kardeş yakında rahmetli osman yağmurdereliye benzeyeceksin her an bir "birbirbiribirilerine" şarkısına başlayacakmış gibi duruyorsun

TÜM YORUMLARI OKU (7)