Esenyurt'taki Kanlı Tekel Bayi Saldırısında Yeni Gelişme: 8 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Tüm yurt genelinde konuşulan saldırıda yeni gelişme yaşandı. İstanbul'un ilçesi Esenyurt’ta 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan tekel bayi baskınına ilişkin 8 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Saldırganlardan Tarık Özer, “Niyetim konuşmaktı. Amacım cinayet işlemek değildi. Darp ettiğim kişi silah çekince silahla karşılık verdim. Pişmanım, böyle olmasını istemezdim” diyerek kendisini savunmuştu.

Türkiye, Esenyurt'ta tekel bayisine düzenlenen silahlı saldırı dehşetini konuşmaya devam ediyor.

Kan dondurucu olayda bir tekel bayisine gelen 4 kişi kurşun yağdırmış, 20 yaşındaki Batuhan Bayındır, 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybederken, 21 yaşındaki Yusuf Erzen ise yaralanmıştı.

Güvenlik kameralarına da yansıyan cinayetle ilgili inceleme başlatan polis, olayla ilgili toplam 9 kişiyi gözaltına almıştı. İlk yakalanan Murat Özer ise emniyetteki işlemlerinin ardından Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edilerek tutuklanmıştı.

Baskına ilişkin 8 şüpheli de emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Yunus Emre Erzen’in vücuduna isabet eden 8 kurşunla hayatını kaybettiği belirlenirken, olayla ilgisi olmadığı halde, o sırada büfede bulunduğu için hedef olan 20 yaşındaki Batuhan Bayındır’ın dizine isabet eden 2 kurşunla öldüğü anlaşıldı.

Esenyurt'taki Kanlı Tekel Bayisi Saldırısında Tutuklama: 'Amacım Cinayet İşlemek Değildi'

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
03.08.2023

hiçbir canlı öldürülmeyi haketmiyor ama iki tarafta belalı belli ki. neden bu olay o kadar gündem oldu ki. küçücük çocuklar istismara uğradığında, ahırlarda asılı bulunduklarında, kadınlar vahşice katledildiğini, sokak hayvanları türlü eziyetle öldürüldüğünde istenmeyen idam bu olayda istendi. millet günlerdir bu olayı konuşuyor ama tecavüz edilen çocuklar en fazla birgünde unutuluyor. anlam veremiyorum

03.08.2023

basit kimse ulu orta diğer saydığın eylemleri yapmıyor. toplum psikolojik olarak ulu orta kurtlar vadisi gibi rahat rahat insanların insanları vurmasından rahatsız olur. eylem şayet ulu orta olmasa misal bekleseler ve tekel kapandıktan sonra adamı alıp bir tarlada kafasına sıksalar haber bile olmazlardı. ama iş vakti birinin dükkanını basıp kurşun yağmuruna tuttuğunda ve olayın görüntülerinde acımasız kabadayı vari bir hareket sezinlediğinde insanlar rahatsız olur. çünkü görüyorsun... görmediğin olguya tepkin sönük olur.

03.08.2023

Bazen yorumlarda görüyorum, neden sürekli bu haber karşı tarafta suçlu kadar suçlu yorumlarını felan , eğer böyle düşünüyorsanız size istedikleri algıyı geçirmişler demektir. işin içinde siyasal işlerde var araştırdım baya bazi partilerin kuruluşlarından felan bu insanlar medyada öyle lans ediyorki karşı tarafta suçlu silahlı felan filan gibi eminimki suçludur. ancak bunu birilerini aklamak için kullandırtmayın yani suçlu suçunu çekmeli arkasında belli bir siyasi güç var siz böyle düşünmeye devam ederseniz hafif cezalarla kurtulacaklar sürekli gündemde olması iyi bir şey.

03.08.2023

Dizine isabet eden 2 kurşun mu? Kan kaybından mı ölmüş çocuk?

03.08.2023

Yüksek ihtimal yaralanan dizine kurşun isabet edilen kişiydi, çünkü mermisi kalmadığı için öldürücü mermiyi sıkamadı olay yerinden kaçtı.

TÜM YORUMLARI OKU (27)