Esenyurt'ta TIR Kasasında 81 Düzensiz Göçmen Yakalandı

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde polis ekiplerince durdurulan tırın dorsesinde 81 düzensiz göçmen yakalandı, Bulgaristan uyruklu sürücü gözaltına alındı. Havasızlık ve açlıktan bitkin düşen göçmenlere ekmek, su ve yemek dağıtıldı.

TIR ile İstanbul'a kaçak göçmen getirildiği yönünde ihbarı değerlendiren polis, TIR'ı Esenyurt TEM otoyolu üzerinde durdurdu. 

TIR'ın kasasından 70'i Suriye, 10'u Irak ve 1'i Filistin uyruklu olmak üzere 81 kaçak göçmen çıktı. Kaçak göçmenler geri gönderilmek üzere İl Göç İdaresi'ne teslim edilirken, Bulgaristan uyruklu TIR şoförü P.Z.S. (61) ise gözaltına alındı.

Avrupa yerine İstanbul'a getirmiş

Göçmenler ifadelerinde P.Z.S. ile Edirne'den Avrupa'ya geçmek için anlaştıklarını, İstanbul'a neden geldiklerini bilmediklerini söyledi. Polis yaptığı araştırmalarda P.Z.S.'nin Avrupa'ya gitmek isteyen göçmenlerle para karşılığı anlaştığını ancak göçmenleri Avrupa yerine İstanbul'a getirdiğini tespit etti. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Popüler İçerikler

Kıvanç Tatlıtuğ Yok Biz Şok: Dünyanın En Yakışıklı 100 Erkeği Listesinde Türkiye'den 5 Ünlü Oyuncu Var!
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Yaptığı Ziyareti Anlattı: "Getirilen Kurabiye Haramdır Diye Yemedim"
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
YORUMLAR
03.06.2022

S*kecem artık amk ne lan bu? Yeter ya hangi o**spu çocuğu sorumluysa bunların gelişlerinden Allah bin bir belalarını versin. Memleket yol geçen hanına döndü. Ekonomi batmış, TUİK doğru bilgi vermiyor, Cumhurbaşkanı halkına küfür ediyor, yurt dışına paralar transfer ediliyor, askerimiz şehit oluyor, Suriye sınırında savaş çığırtkanlığı başlatıldı, sapık mülteci akın akın ülkeye giriyor hala seçime gidilmiyor. Bunlar ne yapacaklarını şaşırdılar seçimi kaybedeceklerini çok iyi biliyorlar bu yüzden kirli oyunlar düzenliyorlar. Görün bunu eyy akp seçmenleri!! Gönül verdiğiniz parti her şeyi düzgün yapıyorsa seçimi zaten kazanırlar erken seçim olması için çok neden var görmüyor musunuz?

03.06.2022

Ne düzensiz göçmeni? Bildiğin kaçak. Ülkede kaçağa bile kaçak diyemez hale geldik amk

03.06.2022

Mültecistan

TÜM YORUMLARI OKU (10)