Esenyurt’ta Şüpheli Ölüm: 17 Yaşındaki Rabia Yaman Evin Camından Düşerek Yaşamını Yitirdi

İstanbul Esenyurt’ta bir sitedeki dairenin camından şüpheli şekilde aşağı düşen Rabia Yaman, hayatını kaybetti. Sitenin kiralık dairesinde bulunan 3 kişi gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA'nın haberine göre olay, akşam saatlerinde Esenyurt Piri Reis Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bir sitenin günübirlik kiralık dairesinde bulunan Rabia Yaman, henüz bilinmeyen nedenle camdan aşağı düştü. Diğer 3 kişi panik halinde siteden kaçmaya çalıştı.

3 şüpheli gözaltına alındı

Durumu fark eden komşular şahısları yakalayarak yaşanan olayı polise ihbar etti. Olay yerine gelen polis, kaçmaya çalışan 3 şüpheliyi gözaltına alarak emniyete götürdü. Sağlık ekipleri, ilk yapılan incelemelerde Rabia Yaman'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Emniyet şeridi çekerek çevrede güvenlik önlemi alan polis, inceleme başlattı.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
İçimizin Yağları Eridi: Kızılcık Şerbeti'nde Fatih, Doğa ve Giray Öpüşmesini İlk Sıradan İzledi!
YORUMLAR
24.05.2022

Tebrik ederim ülkede yeni bir sektör oluşturdunuz! Canını sıkanı at balkondan aşağı. Ne ceza var ne vicdan

24.05.2022

Bir klasik oldu : cinayette aldatma, tahrik etti, aşağıladı bahaneleri. Tecavüzde alkollü idim, rızası vardı, yaşı büyük görünüyordu. İkisi de uymazsa sigara izmariti atar gibi at o kadını. Nasıl olsa seni tutuklayan, itham eden, hüküm veren, seni gözetleyen bir erkek, oradan buradan indirim alır, oyuna devam edersin. Bir takım, bir kravata bakar.

Şu b.k çukuru günlük kiralık daireler neden hala var! Denetim yok! Adam gelene veriyor evi sapık mı katil mi nedir bilinmez! 17 yaşında bir kız kendi isteği ile veya kandırılarak gitti ve öldürüldü! Şu erkek çocuklarınızı artık düzgün yetiştirin ya!

24.05.2022

son beş yılda yaşanan vakalar gösterdi ki, genç bir kadın yüksek bir binadan düştüyse, mutlaka onu bir erkek itmiştir.

TÜM YORUMLARI OKU (4)