Esenyurt'ta Mültecilerle Türk Vatandaşlarının Kavgası

Sosyal medyada İstanbul Esenyurt'ta Türk vatandaşları ile sığınmacılar arasında yaşanan kavganın görüntüleri paylaşılıyor. Ne zaman kaydedildiği belli olmayan görüntülerdeki olayın nedeni de tam olarak bilinmiyor.  Ancak kavganın taraflarından birinin 'Sana burada iş yaptırmayacağım' dediği duyuluyor. 

⚠️ Video küfür içeriyor ⚠️

Video: Twitter / @ilay_aksoy

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
25.07.2021

Suriye'nin iç savaşına ortak oldun, Suriye'yi karıştırdın, bu insanların ülkene gelmesine sebep oldun, Avrupa'dan aldığın fon dan daha fazlasını harcadın, rehabilite etmedin, hiç bir denetime ve oryantasyona tabi tutmadan dil öğretmeden anayasayı öğretmeden hiç bir eğitim vermeden orta doğuya has ilkel inanışları ve sapkınlıklarıyla ülkenin içine öylece bıraktın, mülteci statüsünden çıkartıp her türlü serbestliği tanıdın. Şimdi her gün benzer haberleri okuyoruz. Teşekkürler Akp.

25.07.2021

BAkin bunlar insan degiller. Şimdi agir işleri filan yapiyorlar ama güçlendikleri zaman en güzel işleri bunlar yapacak , en güzel arazileri bunlar alacak.Kendilerinden olmayan kimseyi çaliştirmayacaklar. Çeteleşecekler mafyalaşacaklar. Kendi insanlari kesmiş insanlar bize mi aciyacak? Amerikaya ingiltereye fransaya bakin hepsi göçmen aldi hepsi çalişacagiz savaştan kaçtik filan diye geldi ama hepsi çeteleşti mayfayalaşti. Bir an önce göndermeliyiz. Koronadan daha büyük belalar. 100 dolar verin öldümeyecegi adam yok .İlerde milletvekili filan çikartacaklar o zaman başlayacaklar hatay bizim filan diye.bir an önce gitmeliler.

Vergisiz iş yeri aç yine aynı şekilde vergisiz iş yap ve yine aynı şekilde ekmek kazandığın göçmen olduğun ülkede artistlik yap Sikerlerrrrrr

TÜM YORUMLARI OKU (16)