Esenyurt'ta Kadın Cinayeti: Parkta Yürürken Bıçaklanarak Öldürüldü

Esenyurt'ta Meryem Yılmaz parkta yürürken kimliği belirsiz kişi tarafından 15 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Fotoğraf: Emre Orman / csgorselarsiv.org

Olay, akşam saatlerinde Esenyurt İstiklal Mahallesi Kadir Topbaş Parkı'nda meydana geldi. İddialara göre, parkta yürüyen 31 yaşındaki Meryem Yılmaz kimliği belirsiz erkek tarafından 15 yerinden bıçaklandı. 

Yılmaz kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan kaçarak izini kaybettirdi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı kadını ambulansla hastaneye kaldırdı. 

Yılmaz, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti. Polis, olaya ilişkin çalışma başlattı.

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR
24.12.2021

şans eseri yaşıyoruz ya şu ülkede.. çok üzüldüm umarım ceza alır demek isterdim ama serbest kalacağı için böyle bi istek nafile olur...

25.12.2021

Dün ezkaza gece saat 1e kadar dışarda kalmak zorunda kaldım. Gündüzünde iğne atsan yere düşmez şirinevler meydanında in cin top oynuyordu. Bir de dolmuşa otobüse güveniyorum hani koca İstanbul buluruz bi vasıta. Ulan yarım saat bekledim bir tane otobüs gelmedi yine beklemezdim de duraktaki smcanın telefonu benimkinin aksine o saatte sefer olduğunu iddia ediyordu. Mecbur taksiye binip döndüm eve ama eve gidene kadar kaç senaryo kurdum kafada aklınız durur. Belki haberde adı geçen kişi bendim diye düşünmek bu korkuyla yaşamak gerçekten iğrenç bir durum. Bu korkuyu salanlar engelleyemeyenler size diyecek lafım bile yok

25.12.2021

Ben artık dışarı çıkmıyorum işten eve evden işe. Çıkarsamda ailemden erkeklerle çıkıyorum. Çünkü biliyorum ki erkeklerin bir kadına saygısı erkeklere daha fazla. Allahta sizin belanızı versin.

TÜM YORUMLARI OKU (7)