Esenyurt’ta Çocukların Top Oynamasına Sinirlendi; Sokakta Pompalı Tüfekle Dehşet Saçtı

Esenyurt’ta, kapısının önünde top oynayan çocuklara sinirlenen bir kişi, evinden aldığı pompalı tüfekle havaya ateş açtı. Saldırgan, polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, yaşanan dehşet anları güvenlik kamerasına yansıdı.

O anlar böyle kaydedildi 📹

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Yaptığı Ziyareti Anlattı: "Getirilen Kurabiye Haramdır Diye Yemedim"
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
10.12.2020

videonun devam kısmında adam belli ki bunları uyarmış oradaki keko ergenlerden biri adama saldırıyor (1:34) ve adam apartmana doğru kaçıyor. ergen hala herifin peşinden koşuyor ve 2 arkadaşı ile birlikte evinin önünde nöbet bekliyor. adam ondan sonra pompalı tüfeğini alıp çıkıyor. bırakın şu "ben babası olayım var ya" edebiyatını. sen çocuğunu hele ki istanbul gibi bir yerde sahipsiz piç gibi sokağa salarsan başına gelecekler başkasının değil ! senin sorumluluğundur. amk sorumsuz ebeveynleri. it bile doğurduğu yavrusuna sahip çıkıyor, siz doğurup sokağa salıyorsunuz.

10.12.2020

Videonun gösterilen kısmı ve haber başlığı üzerinden yorum yaptım. Sokakta çocuğun oynaması çocuğu başı boş bırakmak mı oluyor zaten etraf sapık şerefsiz dolu diye insanlar sokağa çocuklarını bırakamıyor bir de sokakta oynayan çocuklara "sahipsiz piç" yakıştırması yapmışsın böyle dediğine göre sen hiç sokakta oynamadın sanırım. İstanbul 'u bilmem ama Ankara'da sokakta oynayan çocuğa tüfek doğrult bakalım yapılan edebiyat mıdır icraat mıdır uygulamalı olarak öğretirler adama...

10.12.2020

Ben o çocuklardan birinin babası olayım o adamı... neyse cümleyi bitirmek istemiyorum.

10.12.2020

Olayın iç yüzünü bilmeden başlık açılmış mükemmel

11.12.2020

İki taraf var çocuk ve kazık kadar herif başka bir şey ?

TÜM YORUMLARI OKU (11)