Eşe Dosta Ayıp Olmasın Derken Yaptığı Şaşaalı Düğünle Yaklaşık 100 Bin Lira Borca Giren Damadın Ağzından Yaşadıkları

Tanışmaktan evlenme teklif etmeye, isteme töreninden nişana, nikahtan düğüne kadar evlenmek çok zor; malum... Bu devirde yalnız başına geçinmek bile yeterince zorken bir de düğün hazırlıklarının masraflarını kaldırmak neredeyse imkansız, hele ki görkemli bir tören telaşındaysanız. 

Twitter'dan Güzin, bir erkeğin ağzından bu süreci anlattı ve sırf ele güne karşı ayıp olmasın diye, sırf başkaları öyle yaptı diye tüm bu süreci maksimum masrafla geçirmenin ne kadar zor olduğunu yazdı. İşte o paylaşım...

1. İşte Güzin'in bir erkeğin ağzından anlattıkları...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Green Card Sonuçları Açıklandı: Green Card Başvuru Sonuçları Belli Oldu
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR

8 Haziran 2018'de 16 davetli ile 20 dakikalık bir nikah yaptık. Üzerimdeki elbise bir çay elbisesiydi. Ardından sadece ailemize -8 kişi- yemek verdik gölbaşında iyi bir lokantada. Hesapladık 1420 TL harcamışız. Nikah şekerimizi de bir hayvan koruma grubuna yaptırdık. Bağış yaptık. İstediğim düğün, kına vb. değildi. Eşimdi.

07.02.2019

Ömrünüz boyunca mutlu olursunuz umarım.Keşke herkes sizin gibi yapsa, ayağını yorganına göre uzatsa...

07.02.2019

Bunları isteyen kızlar daha kıymetli oluyor iyi olmuş.Hakediyorsunuz

07.02.2019

hayatımda okuduğum en mantıklı yorum

08.02.2019

Evliliğimizin 9. senesindeyiz. Evimizde kendim beğenerek aldığım tek şey eşim :) Hemen hemen herşey 2. el. Çoğu eşimin annesi ile yaşadığı zamandan kalma. Evimizde sadece yeni aldığımı televizyon (bir önceki tüplüydü ve bozuldu) ve buzdolabı ( bir önceki ikinci eldi ve motoru yandı). İkiz kızlarımız var. Borcumuz yok. Takılarımızla ev aldık onun çok az bir borcu var. Her sene mutlaka tatile gittik. Her hafta sinema tiyatro mutlaka gideriz. Arada bir dışarda yemek yeriz.Evlilik teklifim bir parktaydı ve en incesinden bir altın yüzükle oldu. Düğünüm normla bir düğün salşonunda oldu. Eşimin gelinliği kiralıktı. Benim damatlığımı hala takım elbise olarak kullanıyorum. O yüzden evleneceklere tek tavsiyem var. SAKIN SAÇMALAMAYIN.

08.02.2019

Al benden de o kadar, evdeki eşyalarımızın çoğu öğrencilik zamanından kalma yada eskilerimiz. Artık tamir edilemeyecek yada tamir masrafı sıfırına eşit ise yenisini alıyoruz o da hemen değil, takvime bakıp, planlayıp, ayağımızı yorganımıza göre uzatıyoruz. Zamanın legal mafyası, tefecisi olan bankalara umarım ki kimseler muhtaç kalmaz. Yeni evleneceklere ise sadece şunu derim, istediğiniz kadar kraliyet düğünü yapın en fazla 1 sene hatırlanacaktır, sonrasında vay derdi tasası sizlere kalacaktır.

TÜM YORUMLARI OKU (154)