Eşcinsel Çift, Homofobi ve LGBTI+ Hakkında Merak Edilenleri Anlattı

Alican ve Behçet çifti Youtube üzerinden Homofobi ve LGBTI+ hakkında uzunca bir video yayınladı. Alışın her yerdeyiz diyen çift bugüne kadar yaşadıklarını takipçilerine sundular.

Popüler İçerikler

Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Araları Kötüydü: Survivor'a Giden Demet Akalın, Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Konuştu!
YORUMLAR
06.04.2017

bravo size. tabular tek tek yıkılacak!

06.04.2017

Erkekte kadınlık hormonunun biraz fazla olması erkeği erkekle bir ilişkiye zorlamaz. Kadınlık hormonunun böyle bir özelliği yok. Kadınlarda daha fazla kadınlık hormonu var ama eşcinsellik yapmıyorlar. Eşcinsellik tamamen bir şehvet ilişkisi, cinsel kirlilik ...

06.04.2017

ya bir anda uzman kesilmeniz çok komik

06.04.2017

ULAN NE VAR LGBT OLMAKTA? NORMAL İNSANLAR ÇOK MU DÜZGÜN HATASIZ İYİLİK MELEĞİ DE BU İNSANLAR YANLIŞ? BIRAKIN BU GERİ KAFALILIĞI. ÜLKE BU DAR GÖRÜŞLÜ İNSANLAR YÜZÜNDEN BU HALLERDE. UTANIYORUM. AMA NE ANLATIRSIN BUNLARA.. ŞİMDİ GELİRLER HAKARET EDERLER. BÖYLE GELMİŞ BÖYLE GİDER Mİ BİLMEM DE, BÖYLE İNSANLARLA GELECEĞİ ÇOKTA PARLAK GÖRMÜYORUM. Ayrıca ek olarak da bir şey söylemek istiyorum taraftarı olduğum kulüpte eşcinsel bir futbolcu var, cinsel tercihini açıklayıp futbolu bırakmıştı, bir süre sonra bize gelip devam etmek istedi, çokta başarılı yıllar geçirdi ve bundan AŞIRI gurur duyuyorum..

bence bunu youtubedan videonun altına yaz çünkü o kadar çok homofobik varki destek olalım

TÜM YORUMLARI OKU (65)