Eşcinsel Bir Gencin Okulun Popüler Erkeğine Aşkını Anlatan Kısa Film: In a Heartbeat

Gerçek bir hikayeden esinlenilen kısa animasyon In a Heartbeat'te iki başrol oyuncumu bulunuyor. Okulun popüler erkeği ve ona aşık olan bir genç. Kalp atışlarını duyabildiğimiz gencin aşkını anlatan kısa filmi izliyoruz...

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
03.08.2017

Dur bakayım 8 10 yaşında erkek çocuklara tecavüz edilirken susup şu video için ahlak bekçisi kesilen birkaç kişinin leş yorumlarını okuyayım.

04.08.2017

bu videoda ahlaki bir sorun yok zaten, bu iki olayı birbiriyle karşılaştırmak bile ne kadar homofobik olduğunu gösteriyor. bu sadece romantik bir film, gayet de hoş. kimseye de zorla izletilmiyor, çocuklar bunu izleyip eş cinsel olayım demiyor yani ahlak bekçisi.

07.08.2017

Ne salak salak yorumlar var ya. Hastalıklı veya sorunlu olan insanlar eşcinseller değil, sizlersiniz. Düşünce yapılarınız her türlü iğrenç. En düzgün ve iyi insanların da onlardan çıktığını unutmayın. İnsanların tercihlerine saygı duymak zorundasınız. İsteyen istediğini sever bu neden size batıyor kardeşim. Yıl 2017 hala evrimleşmemiş insan topluluğu. Bu nedir ya. Bunun altına da gelip salak salak yorumlar yapmayın.

07.08.2017

Evet örneğin sen

02.08.2017

Eşcinselleri eleştirenler için eşcinsel bir arkadaşım yorum yapmıştı : " Bizden ne kadar nefret ederseniz çocuğunuzda aynısını yaşayın." diye. Söylenebilecek en güzel söz.

TÜM YORUMLARI OKU (120)