'Esad ile Barışmayacağız' Diyen Suriyeli Genç: 'Sizin Halkınızdan Birini Öldürmüş Biri ile Barışır mısınız?'

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın geçtiğimiz günlerde Suriyeli mevkidaşı Ali Mahmud Abbas ile görüşmesi, Suriye rejimi ile barışmaya yönelik adım olarak yorumlanmıştı.

O görüşme sonrasında ise Ahmed Ismail Kanjo isimli Suriyeli bir genç 'Barışmayacağız' diyerek bir video yayınladı.

Ahmed Ismail Kanjo o videosunda, 'Kimin ile barıştığımıza baktık mı? Biz bu adamın 11-12 yıldır ne yaptığına baktık mı? Bu adam 1.5 milyon kişi öldürmüş adam. Başka ülkeden yardım isteyip kendi halkının üzerinde silah deneyen bir adam bu. Türkiye, Esad'la barışacak kadar deli mi? Sırtlanlar ile kuzular ne zaman bir araya gelmiş? Esad ile barışmak demek, bu halkın çektikleri acıyı, akıttıkları kanları boşa dökmek demek. Size şunu sormak istiyorum; Sizin ailenizden, sizin halkınızdan birini öldürmüş, şehit etmiş biriyle barışır mıydınız? Barışmayı düşünür müydünüz? Biz maalesef o rejimi affedemeyiz. melek değiliz. Her Suriyeli aileden 1-2 şehit vardır. Biz affedemiyoruz' dedi.

İşte o video: 👇

O videoya gelen yorumlar: 👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
02.01.2023

Savaş görmeden balon patlamasına ülkesini terketmiş mal değnekleri! Arap baharına kapılıp refah içinde yaşadığın ülkene saldırırsan sonun bu olur! Libya'da Kaddafi'ye saldıranlar şuan bedelini yoksulluk ile ödüyorlar! Sizde aynısınız.. Sizde ihanet ettiğiniz topraklarınıza geri döneceksiniz. İşin özü şu.. Biz dönersek askere alırlar o yüzden dönmek istemiyoruz diyen bütün or*spu çocuğu suriyeli fareleri deliklerinden çıkarıp ait oldukları pisliğe geri göndermek gerekiyor! Senin kıçın rahat etsin diye ben askerimi şehit veremem amk çocuğu!

Tamam sen barışmadan gidersin

02.01.2023

Zafer Turizm sizi bekliyor, az kaldı.. gittiğinde barışıp barışmamak size kalmış

TÜM YORUMLARI OKU (12)