"Eş Değiştirme Etkinliği" Olarak Paylaşılan Viral Görüntüler Hakkındaki Gerçek Ortaya Çıktı!

Bugün sosyal medyada gezerken İstanbul'da bir mekanda 'eş değiştirme etkinliği' olarak viral olan ve epey tepki çeken görüntülere denk gelmiş olabilirsiniz. Ancak bu etkinlik aslında bir eş değiştirme etkinliği değil! Detaylar ve gelen yorumlar için buyurun...

Bugün sosyal medyada "eş değiştirme etkinliği" olarak paylaşılan ve epey tepki gösterilen bu videoya denk gelmiş olabilirsiniz.

İstanbul'da bir mekanda gerçekleştirilen etkinlik, aslında yalnızca bekar insanların katıldığı bir "speed dating" yani "hızlı flört" etkinliği.

Çoğu yetişkin insanın aslında arkadaşlık uygulamalarından aşina olduğu bu etkinlikte, bekar insanlar birlikte oturarak kısıtlı bir süre içinde tanışıyor ve süre sonunda sırayla diğer masalara geçiyorlar.

Tanışma merasimi sona erdikten sonra ise insanlara serbest vakit veriliyor ve en çok hoşlandıkları, elektrik aldıkları kişilerin yanına gidip konuşmaya devam ediyorlar. Gerisi kader kısmet...

"Hızlı flört"e dair merak edilenleri daha önce burada paylaşmıştık;

Tinder'da Boşuna Zamanınızı Harcamayın, Hayatınızın Aşkını Saklandığı Yerden Nasıl Çıkaracağınızı Bulduk!

Twitter kullanıcıları bu etkinliği açıkladı;

Yurt dışında da benzer etkinliklerin yapıldığı paylaşıldı;

😂😂😂

Aynı zamanda çoğu insan bu etkinliğe tepki gösterdi;

Siz ne düşünüyorsunuz?

Buyurun yorumlara!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Halaları ile İlişkilerinde Başka Bir Boyuta Geçen Kişilerin Okuyunca Şok Olacağınız İlginç Anıları
Kadınların Gereksiz İltifat Alınca Erkeklerden Soğuduğunu İtiraf Eden Kişi Yeni Bir Tartışma Başlattı!
İlk Öpüşme Sırasında Yaşadıkları Birbirinden Absürt Olayları Paylaşarak Hayatı Sorgulatan Kişiler

Popüler İçerikler

Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
24.07.2023

Bizim millet olarak en büyük sorunumuz, anlayıp dinlemeden sadece bir kişinin söylemini doğru kabul ederek ilerlememiz.Oraya bir tane mal eş değiştirme yazmış haydi hucuuuum.

Pasif Kullanıcı
24.07.2023

Çünkü o malın malların gizli arzuları bunlar..

24.07.2023

Kadınla erkeği her yan yana gördüğünde hemen sevişecekler zanneden ilkel zihniyet.Dünyanın pek çok yerinde var bu uygulama,sosyalleşmeye vakti olmayan ve sırf bu yüzden bekar kalan insanlarla uygulaniyor. Özellikle Japonya ve ABD'de.Ama bizimkilerle olmaz acık konusayım, olsa da çok sürmez sanki tanımıyor musunuz? Biri çıkar 2 dakka konustugu kıza kıskanclık yapar vay efendim sen benim iş attıgımla konustun vay efendim sen benimkine göz koydun.. Biri çıkar hepsine yazar sonra tutar baskasınınkine de sarkar.Ordan bir münakaşa, saçma sapan ilişki yumakları oluşur, tutar böyle adamların üstüne bir de 'parasız erkeği bir tek anası sever' diyen para avcısı hatunlar da kokuyu alıp ekmek var diye dalar işin içine.Sonra bir soruşturma bi teknik takip hoop yasaklanır. Çok da telaşlanmayın yürümeyecek zaten.Bayan erkek insan gibi oturup iyi niyetle konusma kaç kişide var zaten bu ülkede?

24.07.2023

Online uygulamalara tercih ederim. Eğlenceli bence. Ortada hiç de garip bir durum yok.

TÜM YORUMLARI OKU (46)