"Eş Cinsellik Hastalıktır" Diyen Tıp Doktorunun Homofobik Açıklamasına Sosyal Medyadan Tepki Yağdı

Şu an bunu tartıştığımıza gerçekten inanamıyorum!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın eşcinsellik ve evlilik dışı ilişkiyle ilgili yaptığı açıklamalar, sosyal medyada bugünün en çok tartışılan konularından biriydi.

Erbaş, geçtiğimiz cuma günü verdiği hutbede şu sözleri söylemişti:

'Ey insanlar. İslam, zinayı en büyük haramlardan kabul ediyor. Lutiliği, eşcinselliği lanetliyor. Nedir bunun hikmeti? Hastalıkları beraberinde getirmesi ve nesli çürütmesidir bunun hikmeti. Yılda yüz binlerce insan gayrimeşru ve nikahsız hayatın İslami literatürdeki ismi zina olan bu büyük haramın sebep olduğu HIV virüsüne maruz kalıyor. Geliniz bu tür kötülüklerden insanları korumak için birlikte mücadele edelim'

Bu ifadelerin ardından Ankara Barosu bir duyuru yayınlayarak Ali Erbaş'a tepkisini gösterdi. Diyanet İşleri Başkanlığı, Ankara Barosu hakkında 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama', 'Nefret ve ayrımcılık' ve 'Hakaret' suçlarından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Detaylar için buraya bakabilirsiniz:

Diyanet Ankara Barosu Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu: 'Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik'

Tüm bu tartışmalar sürerken, kalp ve göğüs cerrahı Dr. Metin Çakır, kişisel hesabından eşcinselliğin "hastalık" olduğunu belirten şu tweeti attı.

twitter.com

Ve ekledi...

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Popüler İçerikler

Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
YORUMLAR
27.04.2020

Tıp öğrencisi olarak eşcinsellik hastalık mıdır değil midir bilmem bilimde kesinlik yoktur her gün her şey değişebilir. Ama bir müslüman olarak benim inandığım dinde bu günah ve lanetlenmiş bir şeydir. İnsanların hayatına karışamam ama eşcinsel biriyle arkadaş olmak ya da onu sevmek zorunda da değilim.

Pasif Kullanıcı
27.04.2020

Biri çıkıp dese türbanlıları sevmek arkadaş olmak zorunda değilim, ayrımcılık yapıyorlar diye totonuzu yırtarsınız vallahi. böyle riyakar işte inandığınız din

27.04.2020

Hastalıktır. Bunun hastalık olup olmadığını çevresel faktörler ve bilinçaltına yapılan uyarmalar sonucu zevkine biseksüel olmuş, bedeniyle barışık insanlara değil, yanlış bir bedende hapsedildiğini düşünen, durumu varsa uzun psikolojik testlerden sonra ameliyat olup cinsiyet değiştiren durumu yoksa intihar eden insanlara sorun! Şu her şeye yanlı bakmayı bırakın artık. 18 yaşında netflix bebeleri doktorla ondan daha doktormuş gibi konuşuyorlar. Şaka gibi.

27.04.2020

Escinselligin hastalik oldugunu belirten tek bir bilimsel makale, tedavisi yapilarak escinsellikten kurtulan tek bir vaka goster, disimi kirarim. Cahil!

27.04.2020

tüm site tek yürek kim kimi skiyor bunu tartışıyoruz. rıza varsa, her iki taraf da reşitse ve akıl sağlıkları da yerindeyse sanane banane bizene????? biz bunları tartıştıkça nasıl gelişeceğiz, nasıl ilerleyeceğiz????

Pasif Kullanıcı
27.04.2020

Bu cehaletin En acı olan kısmı da bu ülkede kadına şiddet pedofili hayvanlara şiddet tecavüz bu kadar konuşulmadı ama eşcinsellik veya zina diye haram saydıkları seks her zaman günah oldu

TÜM YORUMLARI OKU (198)