Erzincan'daki Altın Madeni Faciasından Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı!

Erzincan'ın İliç ilçesinde 'Anagold Madencilik' tarafından işletilen altın madeninde meydana gelen felakete ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

Erzincan'ın İliç ilçesinde bugün 'Anagold Madencilik' tarafından işletilen altın madeninin bulunduğu geniş bir alanda, toprak kayması meydana geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 işçiye ulaşılamadığını açıkladı.

Toprak kaymasının meydana geldiği anlara ait cep telefonu ile kaydedilen yeni görüntüler ortaya çıktı.

Görüntülerde büyük bir toprak kütlesinin nehir gibi tepeden aşağıya doğru aktığı görüldü 👇

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu'yu arayarak bilgi aldı.

Erdoğan devam eden arama kurtarma çalışmalarıyla için tüm imkanların seferber edilmesini istedi.

İlgili haberler 👇

Erzincan'daki Altın Madeni Faciası Sonrası 'Siyanür' Alarmı: "Fırat Nehri'ne Karışırsa Her Şey Biter"

👇

Erzincan'da Altın Madeninde Felaket! Toprak Altında Kalan İşçiler Var!

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
13.02.2024

R.T.E tüm imkanlar seferber edilir der 3 gün sonrada fitratinda var der 4 gün sonrada araştırılır der 5 gün sonrada suçlular cezasiz kalmaz der 1 ay sonra bakmışın suçlu yok der 6 ay sonrada bir bakmışiz yetkili ya bir yere vali , müdür, vs ,vs olur gider böylece masalda bitmiş olur hadi iyi geceler der kuzucuklarim R.T.E den masallar dinlediniz

13.02.2024

Fatih Sultan Mehmet demiştiki ormanlarımdan bir dal kesenin başını keserim diye şimdi bırakın bir dalı madenler, hava alanları, yollar için milyonlarca ağaç kesildi yanan orman alanları tekrar canlandırmak yerine bir kaç zengin para kazansın diye turizm yapılacak diye peşkeş çekildi topraklarımız madencilik altında yabamcılara izin verildi kendi insanlarımız zarar vermeden arama yapabilirdi Kanada bile kendi topraklarında siyanürle aramaya izin vermemişken biz niye siyanürle aramaya izin verdik akıl alır gibi deyil.

13.02.2024

💯💯💯💯

13.02.2024

Çok üzülüyorum değer mi hiç bir kaç yüz milyon dolar kazanacağız diye binlerce yıl telafisi mümkün olmayacak şekilde toprağı, suyu, havayı zehirlemek o topraklar da ot bile bitmez canlılar yese ölüm kaçınılmaz böyle siyanürle madencilik yapmağa karşıyım bu izni verenler bu dünyada olmasa da ahrette Hesap verecekler. Kanada, lı şirket işi bitince çekip gidecek olan bizlere topraklarımıza, bitkilerimize, sularımıza insanlarımıza verdiği zararla baş başa kalacağız çok üzgünüm ALLAH Yardımcımız olsun inşallah.

TÜM YORUMLARI OKU (14)