Ertem Şener, Fatih Altaylı'nın "Karaborsa" İddialarını Yanıtladı

Gazeteci Fatih Altaylı, Dursun Özbek ve Ertem Şener'le ilgili iddialarda bulunmuştu. Şener'in 'Karaborsa' konusu için 'konuyu kapatın' talimatı aldığını iddia eden Altaylı'ya yanıt gecikmedi.

Galatasaray camiasını karıştıran "karaborsa" iddialarıyla ilgili en çarpıcı yorumlar ve iddialar fanatik bir Galatasaraylı olan Fatih Altaylı'dan geldi.

Fatih Altaylı, Dursun Özbek'in Ertem Şener'i yanına çağırarak bu konunun kapatılması talimatı verdiğini iddia ederek Beyaz Futbol'da bu konunun yeterince konuşulmadığını söylemişti.

"Değerli meslek büyüğüm Sayın Fatih Altaylı" diyerek açıklamalarına başlayan Ertem Şener, Altaylı'nın yanıltıldığını bu bilgiyi veren kişinin yanlış bilgi verdiğini söyledi:

'Bu beyanınız yanlış. Benim için daha da önemli kısmı, onur kırıcı. Size böyle bir bilgiyi kim verdiyse “YALAN” söylemiş. Konuyu kapatmak istesem, Osimhen’in geldiği gece herkes transfer yayını yaparken, ben o konuya (karaborsa) girmezdim. Sn. Başkan Özbek’in bana yaptığı açıklamaları haberleştirmez ve röportaj olarak yayınlamazdım.'

İddialara yanıt veren Ertem Şener, "Ben bir gazeteci olarak iddia edilen konunuyu gerçek muhatabına sordum, kendisinden aldıklarımı, kamuoyu ile paylaştım. Konuyu kapatmak bir yana, bir hayli de uzatmış oldum." dedi.

X hesabından yaptığı açıklamada "kalemini satan şahsiyetini satar" diyen Ertem Şener, Altaylı'ya bir soru ile açıklamalarını bitirdi:

'Sn Özbek hangi hakla ve ne ile beni susturmuş olabilir? Kalemini satan, şahsiyetini de satar. Ya da çoktan satılmıştır. Ve inanın beni değil Galatasaray başkanı, dünyada hiçbir kulüp başkanı susturamaz. Bilmenizi isterim. Saygılarımla.'

Ertem Şener'in açıklamalarının tamamı :

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

İlginizi Çekebilir

Barcelona'nın Genç Yıldızı Lamine Yamal Başarısının Sırrını Anlattı
Eski Galatasaray Futbolcusu Henry Onyekuru, Eyüpspor'la Süper Lig'e Dönüyor
Şampiyon Busenaz’a Saldırının Nedeni Fenerbahçe Transferi mi?

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
06.09.2024

Altaylı bunun üzerinden geçer.

06.09.2024

yalancısın Ertem Şener maalesef Altaylı seni ezer ve geçer hiç bir hükmün kalmaz,.Kime saracagına ve nerede duracaginiza dikkat edin derim.Siz savunabilirsiniz de kimse size destek olmaz.Hele zor gununuze denk gelince o kişiler bile siler adamı...

06.09.2024

Olm sen beyaz tv de sin la :) ne leref ne gurur ne haysşyet.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ