Onedio Logo

Ersan Adem Gülüm Sakatlandı

Kapak Görseli
null Görseli

Avusturya'nın Stegersbach bölgesinde kampta bulunan siyah-beyazlı takım, akşam taktik ağırlıklı idman yaptı.

Beşiktaşlı futbolcular, ilk bölümde ilginç pas çalışması gerçekleştirdi. Dörderli gruplara bölünen oyuncular, geriye kafayla pas verirken sonraki bölümde el ele tutuşup paslaşarak topun yere düşmesini engellemeye çalıştı.

Teknik direktör Şenol Güneş, bu oyunların ardından taktik uygulamalar üzerinde durdu. Yarım sahada üç farklı takım, aynı anda tek ve iki pas şeklinde oyun kurmaya çalıştı. İdmanın son bölümünde kırmızı, yeşil ve turuncu takım oluşturularak yarım sahada çift kale maç oynandı.

Sakatlığı nedeniyle son antrenmanlara katılamayan Arjantinli futbolcu Jose Sosa, takımdan ayrı çalışmalarına devam etti.

null Görseli

Gomez, ekstra çalıştı

Takımla ilk çalışmasına sabah çıkan Alman oyuncu Mario Gomez, akşam idmanında ekstra çalışma yaptı.

Antrenmanın tamamında takımda yer alan Gomez, ardından bir süre daha tek başına çalıştı.

Ersan Adem Gülüm sakatlandı

Yarım sahada oynanan çift kale maçta Ersan Adem Gülüm sakatlandı.

Yaşadığı sakatlık sonrası sahada tedavisi uygulanan tecrübeli oyuncu, sonraki bölümde takımda yer almadı ve çift kale maçı kenarda izledi. Çift kale maçta Gökhan Töre de hafif bir sakatlık yaşadı.

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını yarın sabah gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek. Siyah-beyazlılar yarın ayrıca TSİ 19.00'da Hırvatistan 2. Ligi ekiplerinden Zadar ile hazırlık maçı oynayacak.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Boğaziçi Üniversitesi'nden Cinayet Açıklaması: 20 Yaşındaki Erkek 15 Yaşındaki Kız Çocuğunu Öldürdü
Boğaziçi Üniversitesi'nden Cinayet Açıklaması: 20 Yaşındaki Erkek 15 Yaşındaki Kız Çocuğunu Öldürdü
Özgür Çelik Yönetimi Görevden Alındı: CHP İl Kongresi İptal Edildi
Özgür Çelik Yönetimi Görevden Alındı: CHP İl Kongresi İptal Edildi
Türkiye Tatilinden Sonra Avrupa’ya Dönen Gurbetçi, Aldığı Sigaraları Nasıl Sakladığını Gösterdi
Türkiye Tatilinden Sonra Avrupa’ya Dönen Gurbetçi, Aldığı Sigaraları Nasıl Sakladığını Gösterdi