Erotik Bulduğu İçin Instagram'da Paylaşılan Fotoğraf Tag'lerini Sildirmek İsteyen Otel

Dubai'de Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah isimli bir otel geçtiğimiz günlerde Instagram üzerinden paylaşılan bazı fotoğraflardaki lokasyon etiketlerini sildirmek istemesiyle gündeme geldi.

25 Rus model geçtiğimiz günlerde bir moda çekimi için Dubai'deki Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah isimli otele yerleşti.

Gecelik ücreti 5000 Lira civarında olan odalara sahip otelde konaklayan modeller ise bol bol fotoğraf ve video çekip sosyal medya hesaplarından paylaştılar.

Neymiş efendim işletmenin "aile oteli" imajına zarar veriyormuş.

Alina Lobacheva

Size ne kardeşim size ne? İsteyen istediği kıyafeti giyer istediği fotoğrafı paylaşır.

Otel yetkililerinden biri de şöyle buyurmuş: "Şunu anlamalısınız ki burası bir Arap ülkesi. Birçok çocuklu aileden bu konuda şikayetler aldık."

"Bu yüzden de lokasyon etiketimizde yarı çıplak veya erotik pozlar görmek istemiyoruz."

Alina Akilova

Peki otelin yaptığı iki yüzlülük değil mi sizce?

Lily Ermak

Otelin hem plajı hem havuzu var hem de ülkede yabancılar için herhangi bir kısıtlama yok. Haliyle insanlar da buralarda bikinileriyle dolaşıyorlar ve bu işten para kazandığın için de sesini çıkartmıyorsun.

Ama bikinili fotoğraf paylaşınca auvv.

Dasha Mart

Madem öyle oteline sadece senin istediğin tarzda insanları kabul edersin onlara hizmet verirsin. Hem otele kabul et, para al hem de "aile oteli" imajımıza zarar veriyorsun fotoğrafları kaldır. Başka?

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
26.01.2017

Asıl sana ne oluyor editör? Herkes özgürse, istediğini yapabiliyorsa adamın kendi oteli oda istediğini yapar sanane. Kızların tuvalette kıçlarına şaplak atması çok normal evet!! Saçma sapan laflar etmişsin yallah arabistanaymış! Ahlaki değerlere sahip çıkmak isteyen herkes arabistana gidecek öyle mi yani. O zaman gitmeyenlerin hepsi ahlaksız mı olmuş oluyor! Ne dediğini bilde konuş önce !

26.01.2017

Adamlar gelmeyin kalmayın vesaire dememiş zaten. Sadece otel ismini etiketlerde kullanmayın demişler sonuçta bir Arap ülkesinden bahsediyoruz. Ben abartacak bir şey göremiyorum.

26.01.2017

Editörun notlari ne oyle ya? Senin dusuncenle onlarin dusuncesi ayni mi olmak zorunda?

TÜM YORUMLARI OKU (31)