Ermenilerin Gözünden Türkiye: BBC, 'Ağrı Dağı'nın Ötesi' Belgeselini Yayınladı

1915 yılında yaşananlardan itibaren arasında soğuk rüzgarlar esen Türkiye ve Ermenistan arasındaki gerilim dönem dönem günyüzüne çıkmaya devam ediyor. BBC Türkçe ekibi, Iğdır sınırında bulunan Ermenistan'a giderek Türkiye'ye Ermenilerin gözünden bakmış.

Bakalım Ermeniler, Türkiye hakkında ne düşünüyor? 👇

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
23.05.2022

Osmanlı Ermenileri, batılı ülkelerin desteğiyle kaç insanı katlettiler? Siz cinayet işlerken, tecavüz ederken, yüzlerce yıldır barış içinde yaşadığınız Osmanlı'yı bölemeye çalışırken suçlu olmadınız, biz siz bunları yaparken daha fazla kan akmasın, devletin bütünlüğü bozulmasın diye göç ettirirken mi suçlu olduk? "Türklerin Gözünden Ermenistan" diye bir belgesel gelir mi? Bence gelmez, gelmesin zaten. Bizim için böyle bir ülke yoktur çünkü. Biz Ermenistan'a olan tavrımızı 2020'de Dağlık Karabağ Savaşında Azerbaycan'ın yanında durarak gösterdik. Türkiye Cumhuriyeti devleti Ermenistan ve Yunanistan'dan daha büyük dertlere sahip bir ülkedir, bu saçmalıklarla muhattab olmanın bize faydası yok. BBC'ye de bu taraflı iğrenç propangandası için de lanet olsun diyorum. İngiliz sonuçta çıkarı olmayan işe girişmez, bakalım altından ne çapanoğlu çıkacak bunun.

23.05.2022

Asla kabul etmiyoruz! Olanların tek sebebi beraber yaşadığımız topraklardaki türk komşu yada hemşehrilerinize fransız ve rusların köpürtmesiyle yaşattığınız vahşet, tecavüz, gasp gibi olaylardır. Siz dua edin bu milletin en zor zamanlarından biriydi yoksa tek bir ermeni bu dünyada kalmayana kadar devam ederdi.

23.05.2022

Ermenistanla Türkiye dostluğu ancak aslan ile sırtlanların dostluğuna benzer. Ermenistan sırtlanlıktan vazgeçemez.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ