Erman Toroğlu'ndan Galatasaray'a Derbi Sonrası Kasımpaşa Maçı İçin Eleştiri Geldi

Son dakika golüyle Kasımpaşa'ya puan veren Galatasaray'a spor yorumcularından eleştiriler geldi. Rehavetin ön planda olduğu yorumlara Erman Toroğlu'ndan da katkı geldi.

Galatasaray, 3-0 öne geçtiği maçta skoru koruyamadı ve sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. Eleştirilerin hedefinde Okan Buruk ve skoru koruyamayan futbolcular vardı.

Derbinin ardından olası bir Fenerbahçe puan kaybıyla puan farkını artırmayı düşünen Galatasaray'da bu beraberlik şok etkisi yarattı.

Erman Toroğlu maçın ardından yaptığı yorumda derbiye değindi ve Galatasaraylı futbolcuların derbiyi unutamadığını iddia etti.

Toroğlu, "Fenerbahçe'yi yenip lay lay lom oldular. Unutacaksın o maçı, arada bir de Avrupa Kupası oynadılar. Unutmazsan böyle olur." dedi.

İlginizi Çekebilir

Galatasaray'da Okan Buruk'un Penaltıya İtirazı Olay Oldu
Osimhen'in Gol Sevinci Yaşadığı Gecede Galatasaray Kasımpaşa'ya Takıldı: 3-3
Bölgesel Amatör Lig Takımlarından Kaş Kınıkspor Kaybolan Topunun Peşinde

Popüler İçerikler

Fenerbahçeli Eski Futbolcu Serhat Akın’a Silahlı Saldırı: Ayağından Vuruldu
Fransa'da Geri Dönüşüme Gönderilen Aracın Türkiye Fiyatı İçinizi Sızlatacak...
İstanbul Yerine "Konstantinopolis" Yazdılar! Galatasaray'ın Rakibi PAOK'tan Skandal Paylaşım
YORUMLAR
28.09.2024

OKAN BURUK ELİNDE TÜRKİYE NİN EN İYİ KADROSU VAR VE SEN BAZEN BEN HERŞEYİ BİLİRİM RAHAVETİ İÇİNDE SİN BUNU FATİH TERİM DE YAPARDI .SANADA BULAŞMIŞ KARDEŞİM SPOR ÖNCE KAFADA BAŞLAR AYAKLARLA BİTER JACOBS ÇOK İYİ OYUNCU AMA EKSİLERİ VAR ,BERKANT KEREM SEVDASI SENİDE YİYECEK HABERİN OLSUN .BİRAZ KAFANI KALDIR KİMSEYE YÜKSEK TEN BAKMA SEZONUN NAZARI BU MAÇ OLSUN

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ