Erman Kunter Fransa'ya Geri Dönüyor

Fransa basketbolunda yakaladığı başarı ile adından sıkça söz ettiren Beşiktaş'ın basketbol direktörü Erman Kunter, Fransa'ya geri dönüyor.

Fransa basketbolunda yakaladığı başarı ile adından sıkça söz ettiren Beşiktaş'ın basketbol direktörü Erman Kunter, Fransa'ya geri dönüyor.

Fransa'nın Cholet takımında uzun yıllar görev yapan ve küme düşmekten kurtarıp şampiyon yaptığı takım ile Fransa'da gelmiş geçmiş en iyi beş yabancı antrenöründen biri ünvanını alan Erman Kunter, geçen sezon Beşiktaş basketbol takımının koçluğuna getirilmişti. Beşiktaş'ta geldiği sezon Anadolu Efes ile yapılan maçta Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı ilk defa müzesine götüren Erman Kunter'in takımı o sene ligde pek başarılı bir grafik sergileyememişti.

Bu sezon Beşiktaş'ın basketbol şubesinde direktörlük görevine getirilen Erman Kunter, geleceğin takımını kurmak için gerçekleştirilen yapılanmanın kilit adamı pozisyonunda bulunuyordu.

Başarılı koçun tekrardan antrenörlük görevine geri dönmek istediği ve bu yüzden Fransa'ya geri dönmeyi planladığı belirtildi. Fransa basınında, 57 yaşındaki Erman Kunter'in Fransa Ligi ekiplerinden Le Mans ile 3 yıllık bir anlaşma yaptığı ve sezonun bitmesi ile birlikte Fransa'ya gideceği iddia edildi.

Eurosport

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!