Erkeksiz Yapamayacaklarını Düşünenlere İnat Dimdik Ayakta Duran Kadınların İlham Olacak Başarı Hikayeleri

Böyle hikayeler beni aşırı derecede mutlu ediyor. :)

Toplumumuzda kutsallaştırılan aile kurumunun bozulmaması için kadınlar, çevrelerindeki insanlar tarafından mutlu olmadığı bir evliliği sürdürmesi konusunda zorlanıyor.

Başlarında bir erkek olmadan hayatta kalamayacaklarını, çocuklarına 'babaları' gibi iyi bir gelecek sunamayacakları düşünülür. Fakat durum hiç de öyle değil! Mutsuz oldukları evliliklerinden kurtulup dimdik ayakta duran, çocuklarına da paşalar gibi bakan ve bu çürümüş algıyı ellerinin tersiyle iten kadınlarımız var bizim...

Bunu, Twitter'dan "@KaYBoLDuuu" isimli kullanıcının attığı bu tweete gelen cevaplardan bir kere daha net bir şekilde gördük. Okuduklarımız bizleri gururlandırdı ve birçok kadına ilham oldu.

@KaYBoLDuuu

@legallmrv

@Yasemin76684083

@elixiranka

@naz07731

@catikatisesi

@eylem46396345

@gorunmez_kdn

Gördüğünüz gibi başlarında bir erkek olmadan da kadınlar gayet mutlu... Sizin böyle hikayeleriniz var mı?

@pnryulug

Popüler İçerikler

Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
YORUMLAR
10.03.2021

kendi ayaklarının üstünde durmaya çalışan kadın 10 adım öndedir. helal olsun ...

10.03.2021

Senin ananı hangi gavat sikti de senin gibi ibne doğdu amk veledi zinası başkasının anasına küfr edersen bende senin ananı sikerim orospu cocugu insanlara bilip bilmeden ana babasına küfür edilmez ben sana niye ediyorum biliyo musun ana babayı kullanan senın gibi gavatlar anca ana baba küfüründen anladıkları icin tipini siktimin hırtosu seni bulacan agzını gözlnu patlatcan bu piçin

Pasif Kullanıcı
10.03.2021

Hepsine helal olsun

11.03.2021

Kanal değiştirirken İslamcı kanallardan birinde denk gelmiştim down sendromlu oğluyla yaşayan bir köylü kadınla röportaj yapıyorlardı. Kocan nerede diye sordular kadın: "Kocam içip içip bizi döverdi bir ineğim var onun sütünü satıp geçiniyoruz o parayı da alırdı elimizden sonunda evi terk etti kurtulduk" dedi muhabir coştu olmaz sizi barıştırıcaz diye kadın yapmayın etmeyin dese de gidip adamı buldular. Adam da "Karı yok çocuk yok kafam rahat içkime karışan kimse yok" dedi ama inatla adamı alıp eve götürdüler.Sonunda da muhabir sırıta sırıta "işte karı kocayı barıştırdık" dedi bende içimden iyi bok yediniz dedim. Bazen ayrılmak en doğru çözümdür inat edip iki tarafa da zulmetmeye gerek yok.

TÜM YORUMLARI OKU (20)