Erkeklerle Tanışmak İçin İlk Hamleyi Yapan Cesur Yürekli Kadınlardan Aşırı İlginç Taktikler

Ben de gidip tanışırım da 'sevgilim var' demesinden korkuyorum 😂

Bir zamanlar "çıkma teklifi" diye bir şey vardı hatırlarsanız. Genellikle erkekler, hoşlandıkları kadınlara türlü taktiklerle yürürlerdi ama tabii buradaki yürümek tamamen pozitif anlamda.

Şimdi zaten çıkma teklifi diye bir şey kalmadı, olay bir şekilde kendiliğinden gelişiyor. Hatta kadınlar, erkekleri beklemeden ilk adımı atıyorlar.

Twitter'daki Tanrı Şiva isimli kullanıcı, tam da bu konuyla ilgili şöyle bir soru sordu kadınlara.

Gelen cevapların hepsi birbirinden ilginç. Kimisinde mutlu son var, kimisinde hüsran... 😁

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Popüler İçerikler

Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
YORUMLAR
04.03.2021

Yok benim mantığım almıyor. Kendi ayaklarının üstünde duran istediğini elde edebilen kadınlar neden bu kadar batıyor size beyler?? Kimse barda gelip size yazmadı diye mi? Eğlendiğim biriyle neden evlenmeyeyim? Ben de eşimle aynı şekilde tanıştım. İkimizin de baştaki niyeti tabii ki eğlenmekti. Birinin kara kaşına kara gözüne bakıp hakkında hiç bir şey bilmeden ben bununla evleneyim diye yaklaşanın aklından zoru vardır zaten. Böyle risk mi olur :D Eğlendiği kadınla zavallı erkeklik egosu zarar görmesin diye evlenmeyen kas kafalı yurdum erkeği... Yazık size umarım hiç bir kadının hayatını berbat etme fırsatınız olmaz.

03.03.2021

Cacık Tarifi İçin Malzemeler 2 su bardağı yoğurt 1 su bardağı soğuk su 4 adet büyükçe salatalık 2 diş sarımsak Bir tutam dereotu (isteğe bağlı) Tuz, nane, zeytinyağı... Cacık Tarifi Yapılışı Not Ekle Salatalıkların kabukları soyulur. Bir kap içine rendelenir. Yoğurt ve soğuk su bir tel karıştırıcı ile çırpılır. Yoğurda dövülmüş sarımsak ve salatalıklar eklenerek karıştırılır. İsteğe bağlı olarak ince kıyılmış dereotu eklenerek karıştırılır. Tuz ve nane ilave edilir. Servis kaselerine alınır. Üzerine zeytinyağı, kuru nane eklenir. Servise hazır, afiyet olsun.

03.03.2021

kardş hep birileri tanışma hikayesi anlatsa da cacık tarifi versem diye mi bekledin ?

04.03.2021

şu içerikteki yazan kadınlardan biri beni üniversiteden aynı yurtta kaldığım kızdı. geçmiş ilişkilerini de biliyorum. o adam sadece kısmetiydi. arkadaşlar o esnada denk gelmeniz dışında başka bir şey değil. evlendik kısmı başarınız değil kısmetiniz. Allah mutlu mesut etsin, isteyen herkese de nasip etsin ama şu durumu başarınızmış gibi anlatmayın Allah aşkınıza :D

TÜM YORUMLARI OKU (14)