Erkeklerin Yaparken Cool Olduklarını Sandıkları Ama Aslında Çok İtici Göründükleri Durumları Kadınlar Açıklıyor

1. Sigara içmeleri.

2. Bize bu zamana kadar kaç kız ile seks yaptıklarını söylemeleri.

3. Motosikletlerinin ya da arabaların yüksek egzoz sesiyle hava attıklarını sanmaları.

4. Aşırı rekabetçi olup, her şeyi kendilerinin bildiklerini sanmaları.

5. Aşırı maskülen olup sürekli kavga konusu açmaları.

6. Alakasız davranıp içlerinde hiçbir duygu kırıntısı olmamaları.

7. Feminen bir özellik taşıyan bir erkeğe hemen gey etiketi yapıştırmaları.

8. Sürekli kendi haklarında konuşmaları.

9. Laf atmaları.

10. Kadın düşmanlığını benimsemeleri.

11. Başka kadınları hor görerek sizi övmeye çalışmaları.

12. Yerlere tükürmeleri.

13. Ego ve otorite kurma ile ilgili sorunları.

14. Arkadaşlarını küçümsemeleri ve değer vermemeleri.

srv.onedio.com

15. İstenilmediği anda penis fotoğrafı göndermeleri.

Peki sizin rahatsız olduğunuz konular neler? Yorumlarda buluşalım...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Ünlü Erkeklerin Eşlerine veya Sevgililerine Uyguladıkları Şiddetin Detaylarını Öğrenince Uzun Süre Kendinize Gelemeyeceksiniz!
Biri Bizi Aydınlatsın! Erkeklerin Devamlı Olarak Yaptığı Ama Kadınların Bir Türlü Cevabını Bulamadığı Biririnden Garip 14 Durum
Eşlerine Yaptıkları Kötü Sürprizlerle Ağız Dolusu Kahkaha Attıran Birbirinden Komik 13 Erkek

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
YORUMLAR
16.07.2020

Bunlara inanan var mı ? Bir erkek çok zengin ya da yakışıklı isen bunları takmaz kimse. Evet belki linç yiyeceğim ama bu konuda kızların da çok hatası var. Her zaman kararlarımi karakterli insanlardan kullanmışımdir. Çevreme baktığım zaman nerde kıro barzo var ,millete it gibi davranıyor kızla geziyor, zengin hırsız var kızla geziyor , kızların bazıları demiyor mu ( beyni ergen olanlar) ya küfreden ,kavga eden vs erkekler çekici oluyor demiyor mu ? Yani teori de güzel ama uygulama gelince sıkıntılı demek ki. Şu tiktoktaki kendisini tokat attıran,ordan oraya itilen kızların kaç tanesinin kendisine saygısı var. Bunlara dikkat eden kızlar vardır ama demek ki çoğunluğu akıllı ,ahlaklı gibi erkek yerine yukarıda yazanları tercih ediyor. Yine karakter önemli bence ama mutlularsa diyecek bir şey yok.

16.07.2020

İnsanlarda öz saygısı olmalı mesela samimi olmadığım bir erkek gelse yanımda küfür etse ortamı terk ederim ya da küfür etmemesini söylerim. Çünkü kendime saygım var .Kadın ya da erkek önce kendisine saygı duymalı.Kadına küfür ediliyor ,dayak atılıyor ama hala ya kıskandığından yapıyor ya diyorsa ona diyecek bir laf yok.Sırf bir kadın güzel diye erkek her türlü karektersizliği yapmamalı ,kendinden ödün vermemeli. Aynı şey kadın için de geçerli sırf zengin ya da yakışıklı diye ,kendisine küfür ettirmemeli, dayak attırmamalı. Eğer sevgilisi ya da kocası bir kadını öldürüyorsa ,tetiği çeken erkek ama çektirenler kim diye düşünülmeli. Burda herkesin suçu var diye düşünüyorum.

16.07.2020

bunu yazan 14 yasinda sanirim, yada hey girl dergisinden falan almis. gordugum en sacma paylasimdi simdiye kadar lutfen devamini yapma

02.08.2020

abi neden herkes kadınlar şöyle olduğu için böyle kadınlar böyle olduğu için şöyle diyo burada kadınlar melektir erkekler pisliktir demiyor ayrıca bazı kadınların iğrenç olduğı ve bazı erkeklerın melek olduğu bi gerçek ama bu içerik erkekleri konu alıyor kadınları konuşmak futbolu, sinema filmlerini konuşmak gibi bişi konudan alakasız yani (yazım yanlışı yaptıın türkçeyi doğğru kulaaan demeyin yanlış yaptıımın farkındayım)

16.07.2020

Ya onedio sırf kendini feminist zanneden cinsiyet düşmanlarından oluşuyo, ya da gerçekten etkileşim alma adına erkekleri itin götüne sokmaya bayılan gerizekalılara çok iltimas veriyo..

TÜM YORUMLARI OKU (33)