Erkeklerin Sıkıntısının Kadınlar Olduğunu Savunan Emre Kınay'a Tepkiler Yükseldi

Narmin Balayeva’nın sunduğu Haber Global’de yayınlanan Poster programına konuk olan Emre Kınay tepki çeken açıklamalarda bulundu. Kınay, 'Türk toplumunun erkeklerinde sıkıntı var, sorumlusu da kadınlar' dedi. 

Detaylar içeriğimizde;

Haber Global’de yayınlanan Poster programına konuk olan Emre Kınay tepki çeken bazı açıklamalar yaptı.

Sunucu Narmin Balayeva’nın, “Kız babası olmak bir erkeğe ne katar?” sorusu üzerine Kınay, "Türk toplumunun erkeklerinde sıkıntı var, sorumlusu da kadınlar" dedi.

“Baba için kız evlat, anne için ise erkek evlat bambaşka” diyen Kınay, sözlerine şöyle devam etti:

"Özellikle biz kentli babalar, kentli anneler gibi yapmıyoruz. Kentli babalar olarak kızlarımızı iyi yetiştiriyoruz. Kırsal da derneklerle, yaşamsal bağlarla kız çocuklarımızı okumaya teşvik ederek medeniyete ulaştırmaya çalışıyoruz."

“Türk toplumunun erkeklerinde ise sıkıntı var. Yetiştirilme tarzları, kadına bakışları ve sosyal hayatın içinde… O yüzden buradaki sorumluluğu da hiç çekinmeden kadınlara veriyorum. Çocuklarını iyi yetiştirmeleri lazım.”

Ünlü oyuncunun bu sözleri de tepki çekti.

Yorumu size bırakıyorum...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Baskın Basanındır! Doların Düşüşe Geçmesinin Ardından Demet Akalın Marketleri Teftiş Edecek
Özgür Demirtaş Erdoğan'ın Açıkladığı Yeni Ekonomik Düzenlemenin Ne Olduğunu Anlattı
Siz Ne Yapardınız? Muharrem Sarıkaya'nın Tokat Attığı Çalışanın Tepki Vermemesi Yeni Bir Tartışma Yarattı

Popüler İçerikler

İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
21.12.2021

Acı ama katılıyorum kendisine. İstanbul'un göbeğinde, Anadolu zihniyetli bir ailedenim ve bir erkek kardeşim var. Aynı anne baba. Sorsan ikimizi de aynı yetiştirmişler. Ama ne hikmetse kardeşim öküzden hallice. Bir türlü evrilemedi. Annem, babamdan ve ailesinden çekmiş. Bizim sülalede kadın işini kadın yapar, erkek işini de kadın yapar. Erkek sadece erkektir. Bitki gibi ama tersten, fotosentez değil, CO2 salınımı yapıyor, her türlü ziyan. "Babamdan gördün çektin niye kopyası gibi bir çocuk yetiştiriyorsun" dediğimde inkar ediyor. Baba zaten faydalı bir halta yaramıyor, tek etken anne kalıyor. Farkında değil ama bu Anadolu AİLE YAPISINDA kadın yapıyor çünkü erkek sadece erkek; insan değil.

21.12.2021

Hangi erkeğin yetiştirilmesi tamamen annenin elinde ki? Dayı bütün sorumluluğu anneye yüklediğine göre bizim bildiğimiz "aslan oğlum, paşa oğlum, benim oğluma karışmayın, ne isterse yapar" diyen, her yanlışında sırtını sıvazlayıp "bir şey olmaz" diyen babalar hayal ürünü mü? Ne yersiz bir açıklama. Unutulmaya başladım, hemen bir şeyler zırvalamalıyım. Kimse işi ile gündeme gelmesin zaten, herkes bayılıyor kötü reklama.

21.12.2021

E doğru çocukları kız erkek farketmeksizin anne baba yetiştirmiyor mu? Yapılan araştırmalar da gösteriyor ki özellikle erkek çocuklarında annenin rolü müthiş önemli bir anne davranışlarıyla efendi birisi de yetiştirebilir psikopat birisi de... Sanki herkes kadın düşmanıymış gibi paranoyakça olan bu feminist kafaları bırakın artık hemcinslerim.

TÜM YORUMLARI OKU (7)