Erkeklerin Kadınlara Hediye Olarak Ev Eşyası Aldığı Tespitine Gelen Saç Baş Yoldurtma Garantili Yorumlar

Günümüzde ataerkil toplumlarda erkekler kadınlara genelde hediye olarak ev eşyası almaya yönelir. Sanki kendilerinin çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ihtiyacı yokmuş da kadınların ihtiyacıymış gibi... Bu hediyeleri özel günlerde almaları ise başlı başına bir fiyaskodur. Twitter'da geçtiğimiz gün eşine hediye olarak beyaz eşya alan kişiye gelen tepkilerden biri epey tepki toplamıştı. Bakalım erkeklerin kadınlara aldığı ev eşyalarını hediye olarak görmelerine millet ne tepki verdi?

Bizim gibi ataerkil toplumlarda erkekler kadınlara hediye alınırken genelde ev eşyası alırlar. Sanki o ev eşyalarını kendileri kullanmıyorlarmış da sadece kadınların ihtiyacıymış gibi...

Geçtiğimiz günlerde Twitter'da @weirdgenn adlı bir kullanıcının attığı tweet eleştiri konusu olmuştu.

Bu tweete yanıt olarak @limimimimon adlı bir kullanıcı ise erkeklerin eve alınan eşyaları neden kadınlara hediyeymiş gibi gördüklerini yazdığı ve aşırı haklı bir soru gündeme gelmişti. Bakalım Twitter ahalisi bu konuda neler düşünüyor?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

Bonus:

Bunlar da İlgini Çekebilir

Spor Salonunda Kullandığı Havlu İçin Annesini Suçlayan Kişiye Gelen Tokat Gibi Cevaplar
Kısa Boylu Erkeklerin Daha Komik Olduğu Analizini Yapan Kişiye Gelen Birbirinden Komik Tepkiler
"Kendinle Çıkar mısın?" Sorusuna Verdikleri Trajikomik Cevaplarla Hepimizi Gülümseten Twitter Kullanıcıları

Popüler İçerikler

Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
27.07.2023

bencede ev eşyası hediye değildir..evin ihtiyacını hediye adı altında kadına yutturuyorlar.. kadınlar ise gercekten erkeğe özel hediye alırlar gömlek saat parfüm ayakkabı vs. vs. ... hiç erkeğe tamir çantası seti alan kadın görmedim mesela... aslında öyle yapmak lazim ütü alana İngiliz anahtarı tornavida kerpeten falan almak lazım ahafds:))

27.07.2023

kadını robot ve ya temizlikçi olarak gördükleri için değil bence öyle alışmış olabilirler ya da hoşuna gideceğini düşünmüş olabilir e zaten alınacak bişeyse hediye olarak alırlar bide konu para ise kadın çalışmıyor olsa bile neticede kendini kısmak zorunda kalacak ödenecek miktar için hediye ne olursa olsun. bana dondurucu alinsa ay bu ne biçim hediye diye burun kıvırmam 😁 kişisel bı hediye daha ince düşünülebilir bilir ama çok germemek lazım

Akıl yürütmelerin tamamen doğru. Azınlık olan kötü erkeklerin oluşturduğu toksik etkiye ve bundan etkilenip erkeklerin tamamını yaftalayan toksik kadınlara prim vermediğin için teşekkürler. Dürüst olmayı bulunmaz özellik olmaktan çıkarıp tekrar toplumsal ilişkilerde hakim kılmalıyız ki kadın-erkek olarak birbirimizi daha iyi tamamlayalım

27.07.2023

Ben işe yaramayan hediyeyi pek sevmem takı çiçek gibi. Boşuna masraf. Eğer kadın çalışmayıp evdeki işlere bakıyorsa işini kolaylaştıran şeyler almak mantıklı. Ya da istediği Bi eşyayı. Kişisel bişey alınacaksa bile kitap falan olması daha mantıklı geliyor süs eşyası ya da takıdan.

27.07.2023

Özel günlere hiç önem vermem. Bi görevmiş gibi geliyor. Yapmacık. Onun yerine içinden geldiği için aldığı ufak Bi hediye daha anlamlı.

TÜM YORUMLARI OKU (19)