Erkeklerin İlişkilerde Zaman İçinde Nasıl Değiştiğini Gösteren 14 Grafik

Erkeklerin ilişkilerin ilk günlerindeki heyecanı ile ilerleyen günlerdeki ilgisizliğini bilmeyen var mı? Tabii ki her erkek aynı değil ama önemli bir kısmı için genel geçer bir gerçek. Size erkeklerin ilişkilerde zaman içinde nasıl değiştiğini gösteren 14 grafik hazırladık.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
08.01.2016

Kadınları 'dış görünüşünü önemsemekten başka kafası bir şeye basmayan alış veriş meraklısı kaltaklar' olarak, erkekleri de 'hiçbir duygu barındırmayan her kadını nesneleştiren seks düşkünü düşünme yetisi zayıf iğrenç odunlar' olarak genellemeyi ne zaman bırakacaksınız?

Pasif Kullanıcı
05.06.2017

işte olay bu ya!kan beynime sıçrıyor böyle salak salak şeyleri görünce

08.01.2016

Bayanlar için olanı da hazırlayın .. Mesela kilo alma , bekletme, trip atma , beklenti eğrilerini gibi gibi.. Hiçbir şey tek taraflı değildir..Not: dişiyim.

12.01.2016

bayanlarr !! için cidden mi kadınlarımız once ogrenmeli bırakmayı su aptal kelimeyi kadın efendim kadın bayan degil

Pasif Kullanıcı
11.01.2016

ulan nedir bizimle derdiniz. kırk satır mesaj yazarsın kıza güzel dizeleri saydırırsın içinde gelir herşey gider sonunda ki cumleye odaklanır yazdıkların piç olur.dizlerinde uyumak ıstersın erkeksin ya sen uyutacaksın şefkat beklersin senin neyine şefkat alıcan pamuklara saracaksın sen sığır gibi bakacaksıni,süpriz yapacaksın sen insan değilsin çünkü gerek yok sana yapılmasına,hep alttan alacaksın ki ilişki yürüsün yoksa bu ilişkinin katili sensin.tabi ya bizde duygu ne gezer amk odunuz bizi odun yaptınız.

06.06.2017

Oyle davraninca metroseksuel gay ( ibne gibin pust gibin bisey ) sayiyorlar , adam yerine koymuyorlar sonra. Hem ne demisler gulun dikeni insanin seveni makbuldur. Turk kizi efendi adam sevmez zaten, nereden buldugu belirsiz picten hoslanir.

TÜM YORUMLARI OKU (51)