Erkeklerin Geleceği Hakkında Paylaştığı Önemli Noktalarla Gündem Olan Kullanıcı Sosyal Medyayı İkiye Böldü

Erkeklerin geleceğiyle ilgili paylaştığı beş önemli noktayla sosyal medyada çok konuşulan kullanıcıya birçok kişi yorum yaptı. Bizler de paylaşımı ve yapılan yorumları sizin için derledik. Siz de içeriğimizi merak ediyorsanız sizi şöyle alalım.👇

Erkeklerin geleceğiyle ilgili yaptığı tespitlerle sosyal medyayı ikiye bölen kullanıcının paylaşımı gündem oldu.

İşte o paylaşım.

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Ardından da birçok kişi paylaşımla ilgili düşüncelerini dile getirdi.

Bizler de sizin için derledik.

Bazı kullanıcıları paylaşımı desteklerken;

Bazı kullanıcılar paylaşımı eleştirdi.

İsterseniz sizi diğer yorumlarla baş başa bırakalım.

👇

👇

👇

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Yorumlarda buluşalım...

İlginizi çekebilir.👇

Sağlıklı Bir İlişkiniz Varsa Sevgilinizin Kendinizden Ödün Vermenizi Asla İstemeyeceği 7 Özellik
Yaşam Boyu Mutlaka En Az Bir Kez Başınıza Gelmiş Olan Bazı Tuhaf Psikolojik Gerçekler
Eşi Tarafından Evde Başka Bir Erkekle Yakalanan Kadına Yargıtay'dan Gelen Yanıt Herkesin Dikkatini Çekti!

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR
06.10.2022

zaten dünyadaki tüm problemlerin %99.9 u erkeklerden kaynaklıymış gibi geliyor bana ama bilemiyorum, hissiyat

06.10.2022

Çok özet olmuş, eğitim sorunu Amerika'da daha çok öne çıkıyor, Türkiye'de öyle bir durum şu anlık söz konusu değil gibi. Şu an ara eleman bulamıyor insanlar, ustalar üniversite mezunlarından daha çok kazanıyor. Çözülebilecek sorunlar değiller, küresel ısınma gibi, etkileri azaltılabilir ama bitmez, çünkü insanların kendi doğalarının gereği ortaya çıkıyor bu, mevcut düzen de -ya da düzensizlik- bunu körüklüyor. Ben bir kaç kere dedim buralarda erkeklerin intihar oranları daha da artacak diye, bazı kadınlar ucu sadece erkeklere dokunacak sanıyor bunların, erkeksiz dünya falan hayal ediyorlar ciddi ciddi, toplumsal boyutta bozukluklar bütün insanların hayatını o kadar değiştiriyor ki gerçekten, sadece Instagram'ın ortaya çıkması bile hayatlarımızı ve algılarımızı ne kadar değiştirdi, kelebek etkisi gibi böyle kitlesel hareketlerin ciddi sonuçları olacaktır mutlaka.

06.10.2022

Düşününce kağıt üzerinde eğitim sorunu yok belki ama pratikte buna benzer etkiler görülüyor, erkekler derslere daha ilgisiz orası belli de, üniversite de erken yaşta çalışmadan kaçmak için bahane oluyor, erkekler için konuşulduğunda sadece oyun kültürünün bu kadar yükselmesinden bile okunabilecek o kadar çok şey var ki.

06.10.2022

Erkekler derslere ilgisiz mi ? Yaşadığımız yüzyıla kadar gelişmiş olan teknolojik keşiflerin ve buluşların neredeyse tamamının kaşifi ve mucidi erkek.Nikola Tesla gibi Albert Einstein gibi çokça bilim insanının erkek olduğunu hatırlatmak gerekir.Bir tane kuş beyinli de demiş ki evrimsel süreç gereği erkeklik bitiyor demiş.Evrimsel süreçte canlı yok olmaz aksine gelişim sağlar.Dediğiniz şey olsa olsa yapay seçilim olurdu 😅.Erkek yok olursa kadın da yok olur.Bu kadar nettir bu.İki cinsiyet birbirini tamamlayıcıdır.Biri yok olursa,ki aşırı saçma bir fikir bu, diğeri de yok olacaktır.Kadınla erkeğin iletişimi mutualist yaşam denebilecek düzeydedir kısacası.

TÜM YORUMLARI OKU (4)