Erkeklerin de Korkuları Var! Cinsel İlişki Öncesi Erkeklerin Yaşadıkları 5 Gerilim

Herkes cinsel birleşme öncesi gerilim yaşayabilir. Eğer siz de geriliyorsanız yalnız değilsiniz ve belki de çözümü çok kolay. Çoğunlukla psikolojik sebeplere dayanan bu gerginlikler, kolayca ve basit yöntemlerle aşabileceğiniz şeyler oluyor. Unutmadan fizyolojik olduğun düşünüyorsanız, vakit kaybetmeden doktorunuza başvurmakta fayda var.

1. Erken boşalma korkusu

Boşalma süresi psikolojik alışkanlıklarla ilgili olup, günlük egzersiz, mastürbasyon süresini uzun tutma ya da geciktirici etkili prezervatif kullanımıyla aşılabilir.

2. Geç boşalmak ya da hiç boşalamama endişesi

Geç boşalmak ya da hiç boşalmamak, erken boşalmak kadar kişilerin canlarını sıkıyor. Yine bu da psikolojiniz ile alakalı olabilir, yeterince uyarılmıyor ya da başka fizyolojik sebepten kaynaklanıyor olabilir. Boşalmak zorunda da değilsiniz. Öncelikle ihtiyaç, istek ve beklentilerinizi gözden geçirin. Buna göre eğer gerekli görülürse uzman desteğine başvurabilirsiniz.

3. Performans kaygısı

Bunu aşmak lazım. Çünkü: Performans kaygısı, genelde performans düşüklüğünün ana sebeplerinden biri olmakta. Bunu aşmak çok kolay, kendinize, partnerinize zaman tanıyın. Seksin de iletişimin bir parçası olduğunu unutmayın. Önemsenen bir ön sevişme kaygınızın azalmasına oldukça faydası olacağı gibi partnerinizle iletişiminizi güçlendirir.

4. Fiziksel memnuniyetsizlikler

“Ya partnerim vücudumu beğenmezse?”

“Ya penis boyum yeterli değilse?”

“Ya göbeğim partnerime itici gelirse?” falan bunları düşünmeyin, evet spor yapmak, sağlıklı bir yaşam hepimize gerekli ancak vücudunuzla barışmadan sağlığın da kıymetini bilmek zor. Kendinizi kabul edin ve sevin. Çünkü buna değersiniz.

5. Acaba kokuyor muyum?

Varsa böyle bir endişe, doğru duşa!

Mutlu biten gecenin sırrı OKEY Rötar ile ortaya çıkıyor.

OKEY Rötar geciktirici etkisi sayesinde performansı arttırarak erkeği yavaşlatır, zevkin ve heyecanın daha uzun sürmesini sağlar!

Popüler İçerikler

Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ı Şehit Eden 19 Yaşındaki Katil Yunus Emre Geçti Tutuklandı
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
YORUMLAR
21.08.2021

ahahahaha, bir tanesi bile ya karşımdaki kadın zevk alamazsa ve orgazm olamazsa diye düşünmemiş. varsa yoksa kendi zevkleri, işe yaramazsınız erkekler.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ