Erkeklerin Cinsiyetçiliği Aşamadığını Gösteren Davranışlar

Cinsiyetçilik, son zamanlarda sık sık duymaya başladığımız bir kavram. Duyduğu bu kavramın tam olarak neyi ifade ettiğini bilmeyenler için ufak, özet niyetinde birkaç cinsiyetçilik tanımı ile bu videoyu derledik. Umarız ufak da olsa zihinlerinizde bir aydınlanma yaratır.

Popüler İçerikler

ODTÜ'lüler Geleneği Yine Bozmadı: Mezuniyet Törenindeki Pankartlarla Yaratıcılıklarını Konuşturan Öğrenciler
Kocasının Geceleri Annesi ile Yattığını Söyleyen Kadından Esra Ezmeci'ye Tuhaf Soru!
Ekonomi Uzmanı Şeref Oğuz, Enflasyon Rakamlarıyla 2025 Asgari Ücretini Hesapladı
YORUMLAR
04.04.2017

Kaçın kezo feministler geliyor... Acımayacaklar, merhamet etmiyecekler sadece en cesurlar buradan sağ çıkacak. pandadan oluşan ordularıyla bize geliyorlar. kadın erkek eşitliği diyecekler ama kadın üstünlüğü için çalışacaklar. Tanrı bizimle olsun.

04.04.2017

Dostoyevski'yi bile dirilttiler mutlu musunuz ulan ?

04.04.2017

Cinsiyetçiliği "cinsiyetçi" yaklaşımla anlatmak da enteresan cidden :) Kadınlar da erkekler de kendilerini üstün görmediğinde ilerlemiş oluruz. Günümüzde kadınların çoğu yerdeki isyanını samimi bulamıyorum artık. Çünkü günümüzde; erkekler topa tutuluyor, erkeklere laf ediliyor. Kadınlar istediği gibi konuşuyor, istediği gibi laf atabiliyor, istediği gibi giyinebiliyor. Erkeklere acıyın biraz... Suçlu erkekleri gözümüze sokmayın artık. Suçlu "suçlu"dur, kadını erkeği yok. Not: "Erkekler hepiniz aynısınız" diyen kadınlar: "Hepiniz aynısınız."

04.04.2017

Kadınlar bu feminizm akımıyla artık en azından "konuşabiliyor" haklısınız ama hala eyleme gelince erkek çok daha üstün,bırakın herkese insan gözüyle bakılsın kadınlar da artık bir şeyler yapsın ☺️

05.04.2017

bıktırdılar artık son zamanlarda bu konulardan ya ne feminizmmiş arkadaş. hayır yaptıkları feministlikte değil ki feminazilik. ben şimdi çıkıp ''tüm kadınlar ölsün'' desem küfre boğarlar taşlarlar hatta ölmeli bu derler ama dünya kadınlar gününde gördük ki bir kadın ''tüm erkekler ölmeli'' deyince bunun adı feministlik oluyor. feministlik kadınların umrunda değil Türkiye de tek maksatları erkekler üzerinde baskı oluşturmak gibi gözüküyor. Bazen oturup konuşuyorum marksist feminizm hakkında ne düşünüyorsun diyorum. hayatında duymamış, kadınların iş hayatındaki sıkıntıları umrunda değil, yasalardaki kadın-erkek eşitliksizlikleri umrunda değil, kadının bireysel özgürlüğünü kazanma aşamaları umrunda değil, pozitif ayrımcılıklar umrunda değil tek bildiği bayan denmez kadın diyeceksin, tüm erkekler ölsün, benim bedenim benim kararım, he bir de çükünüzü keseriz muhabbeti var. bulaşmıyorum artık feministlik falan tartışılmaz bu ülkede. farklı amaçlar var bunların altında

TÜM YORUMLARI OKU (79)