Erkeklerin Böğrüne Hançer Gibi Saplanan 25 Feminist Duvar Yazısı

Feminizm nedir ne değildir defalarca anlattık. Feministler, kadınların taleplerini ve erkek egemen zihniyete karşı isyanlarını çeşitli platformlarda dile getiriyorlar. Bu platformlardan en özgür olanı ise kimsenin müdahale edemediği duvarlar. İşte kadınlardan 25 duvar yazısı.

1.

2.

3.

4.

5. İspanyolca: Hayatının kadını olamam çünkü ben kendi hayatımın kadınıyım

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16. İspanyolca: Kadınsız devrim olmaz

17.

18.

19.

20.

21. Kadınlar artık susmayacak!

22.

23.

24.

25.

Bonus: Derdofeministler

Bonus: Pankartlarda kalan duvarlara yansımayanlar

Eli bıçaklı bonus

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
31.10.2016

"erkekleri öldürecez" yazan biri erkeklerden korkan ve psikolojik sorunları olan biridir. çocukken erkeklere karşı hastalıklı bir algı geliştirmesine sebep olan bir travma yaşamış olabilir. kadınların yaptığı şey sadece laf. erkekler ise gerçek olarak yapıyor. bakın dünyaya. gördüğünüz, kullandığınız hemen her şey bir erkeğin hayal gücünün eseri. işte kadınlar hiç birşey yapamadıkları için, yeteneksiz oldukları için erkeklerin fiilen yapabildikleri şeyleri laf ile yapmaya çalışıyorlar. yani bir nevi şark kurnazlığı. feminizmden korkuyormuş erkekler. hahahaha. gülsemmi ağlasammı. bir erkeğin gözünde bir feminist grup 1 kümes dolusu tavuk izlenimi verir en fazla. evet en fazla bu. daha fazlası değil. boyuna yapamadığı şeyleri erkekler engelliyormuş gibi saklama ve erkeklere laf yetiştirme derdinde 1 yığın kompleksli, duygusal sakat kadın sürüsü. erkekler ise kadınlarla savaşmıyor, çünkü zaten yenik, zaten zavalı olan bir bünyelerle savaşmak zaman kaybıdır. erkekler zekası ile savaştılar ve bugün dünya gelirinin büyük çoğunluğu erkeklere ait. bunu fiziksel güç ile elde etmediler :) bu yalanla ancak çocuklarınızı kandırabilirsiniz. erkekler sadece hayatlarını yaşıyorlar. erkeklerin kadınları ezmek, kadınları ikinci sınıfa atmak gibi bir derdi de yok. bu da kadınların kendi korkuları ve yetersizlikleri yüzünden uydurduğu koca bir yalan. yeteneksiz olduklarını kabul edemedikleri için erkekler bizi engelliyor diye bir yalan uydurdular. yetenekli olan kadınlar topluma yetenekleriyle ve zekasıyla entegre olup hayallerinin peşinden gitti. ve istediği hayatı elde etti. yeteneksizler ise laf üretmekle meşgul oldular ve oluyorlar. kadınların çoğu yetenekliydi de dünya tarihi boyunca mı erkekler sizi engelledi? 2 milyon yıl sürekli erkekler mi engel oldu kadınlara? hahaha.. ya atın atında, attığınız yalanlara önce kendiniz inanın. kendiniz inanmadığınız yalanları söylüyorsunuz. vahim olan bu. beyinsizler. amazonlarda toplumu kadınlar yönetiyor. peki neden dünyanın en ilkel yaşam biçimi hala amazonlarda? neden hala sazdan çadırlarda yaşıyorlar? çünkü yetenek yok. görsel uzamsal zeka yok. mühendis zekası yok. işte bu yeteneksiz, ezik kadın sürüleri güya erkeklerle feminizm yoluyla savaştıklarını zannediyorlar. erkeklerde sadece gülüyor. hep gülüyor. siz bu zekada olduğunuz, asıl olayı anlamadığınız sürece de erkekler hep gülecek. "kadınları öldüreceğiz, keseceğiz" diyende bir ton erkek var. al bunu koy o salakların üstüne. şiddet ve şiddet ifadeleri yetersizliğin, yeteneksizliğin ve korkunun belirtisidir.

02.02.2017

Boş bir beynin ürettiği çok boş ve cinsiyetçi bir yazı. Kimse kadınlara ikinci sınıf insan muamelesi yapmıyor diyip aynı zamanda kadınlara yeteneksiz, beyinsiz gibi sıfatlar yapıştırmak ayrı bir ironi zaten. Neyse, sen git erkeklere özgü o muhteşem zekanı kullanıp, olağanüstü mühendislik yeteneklerinle güzel icatlar yap.

27.12.2017

feministlerin hepsi aptal ve lez aq birbirinizi yalayın durun ne diyim

24.04.2019

404 error

09.03.2020

Şu yukarıdaki duvar yazılarından bir tanesinde erkekler kadınlar için bu tarz bir şey yazsaydı haber niteliği taşır, trend topic olur, sizin hastalıklı tabirinizle bir 'potansiyel tecavüzcü' ilan edilirdi.Ama sizin bu rezil duvar yazılarınızın bir tanesi bile mantıklı bir şey ifade etmediği için kimse eleştiri bile yapmaz, en kötü ihtimalle size sosyal medyadan küfrederler:)Oturma organınızdan anladığınız 3.dalga feminizminizle Taksim Meydanında PKK bayraklarıyla en o***** benim tarzı pankartlarınızla kendinizi yırtmaya devam edin.Kendiniz gibi küçük çocuklarınıza, genç kızlara da feminizmi yanlış şekilde anlatarak onlara ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızı bilmiyorsunuz.Ya da biliyorsunuzdur, sonuçta size daha cok terörist lazımdır.Türkiye'nin en b**tan. manasız ve gereksiz sitesindeki editörlüğünüze sevgiler, tabi sizi taciz etmiyorlarsa :)

TÜM YORUMLARI OKU (276)