Her kültürün kendi standartları vardır. Tanımların kültürden kültüre değiştiği düşünülünce kim güzel olarak adlandırılabilir ki? Ayrıca zaman da bu değişimi elbette etkiliyor. İran kültüründe güzelliğin tanımı da 19. yüzyılın Batı kültüründen oldukça farklıydı. Bu farklılığın en güzel örneğini sizler için TheMindCircle'dan derledik.
o dönemde kadınların tiyatroda oynaması yasak olduğu için kadın rolünü oynayan tiyatrocular bu resimdekiler. bunu iki yıl önce öğrendim ama hala bu sahte haberi yayınlayanlar ve bunları yutanlar var anlaşılan.
Tarihin hiçbir döneminde hiçbir erkek böyle bir kadını çekici bulmaz, kaldı ki bulunmamış da zaten, resimler kadın kılığına giren erkek bir tiyatrocuya ait. Son birkaç yılın en büyük sazan.avi bu iddia. Güzellik bir yere kadar görecelidir, belli oranlar ve simetriler var kadın için de erkek için de.
İçerik doğru değil. Resimlerdeki adam o dönemin soytarılarından. Bu haberin doğrusunu merak edip araştırmıştım daha önce. Kralın zaaflarını eleştirel amaçlı kadın kılığına girip tiyatro yapıyor. Başka bir kaynağa göre kralın soytarısı olduğu da söyleniyor, o yüzden bu kadar çok fotoğrafının olduğu öne sürülmüş. Her iki şekilde de o kadın bu adam değil.. ahahahah zaten teknik olarak o dönemler kadın oyuncu yok denecek kadar az. Hangi akıl fikirle hazırladınız bu içeriği ben onu anlamadım.