Erkekleri Etkilemenin Yolunu 'Vajina Akıntısını' Parfüm Olarak Kullanmakta Bulan Seksolog!

Seksolog Shan Boodram, vajinal akıntıyı parfüm olarak kullanınca "insanların peşine takıldığını" iddia etti.

Yazar kitabı The Game of Desire'da hastalarının dördünde denediği bir uygulamayı anlattı. Vajinadan salgılanan kimyasal, parfüm olarak kullanıldığı zaman hastaların daha çekici olduklarını söyledi.

Teorisini test etmek için de kadınlar, gece yarısından önce tuvalette bir araya gelmeden önce yabancılarla iletişim kurabilecekleri bir bara gittiler.

Bildiğiniz gibi tuvaletler, gece dışarı çıktığınız zaman makyaj tazelemek ve görünüşünüzü kontrol etmek için en sık gidilen yerdir. 

Refinery 29'un haberine göre Shan 'Onlara ellerini yıkamalarını, tuvalete girmelerini ve sonrasında parmaklarını vajina girişinde hareket ettirmelerini söyledim. Amaç ise vajinal yağlanmada büyük rol oynayan Bartholin bezesinden örnek almaktı.' dedi.

Burada kadınlara yeteri miktarda parmakları ıslandığında nabız noktalarına, boyunlarına ve köprücük kemiğine bu ıslaklığı uygulamaları söylendi.

Kadınlardan biri hatta 'yapış yapış' hissettiğini söyledi. Her ne kadar beklentiler yükseltilmiş olsa da kadınlar bu durumdan erkeklerin etkilendiğine dair herhangi bir bulgu gördüklerini söylemediler. Kadınlardan biri, bir erkeğin kendisine yaklaştığını ama bunun mekanın gürültülü olmasından da kaynaklanmış olabileceğini belirtti. Deney sonuçsuz kalırken Shan, vajinal sıvıyı parfüm olarak kullandığında erkekleri etkilediğine inanıyor. 

'Deneyin ne kadar etkili olduğundan emin değilim ama ne zaman bunu kullansam bana kendimi tanrıça gibi hissettiriyor.'

Popüler İçerikler

Yeniden Refah Lideri Fatih Erbakan Rakamları Paylaştı: "MHP'yi Geride Bıraktık"
9 Yaşındaki Çocuğa İmam Odasında Yıllarca İstismar İddiası: İmam Tutuklandı!
Cübbeli Ahmet Hoca Kalp Krizi Geçirdi: Hastaneye Kaldırılan Cübbeli Ahmet Hoca’ya Anjiyo Yapılacak!
YORUMLAR
14.09.2019

Erkekleri etkilemeye çalışmaya değmez ki zaten ota boka etki altında kalıyoruz

Bir erkek olarak çeşitli vücut salgılarımı parfüm haline getirip o kokuyla insan içine çıkmam ne kadar iğrenç olursa bu da o kadar iğrenç.

Pasif Kullanıcı
14.09.2019

atma ya hadi ordan, öyle bir şey yok bir tek kadınlar özel günlerinde ped kullanırken güzel koku gelir o da pedin kokusu gerizekalı

TÜM YORUMLARI OKU (24)