Erkekler Maraton Yarışında Finish Çizgisini Göremedik

Paris Olimpiyatları'nda madalya sayısında hüsran yaşarken, geride kalan sporcularımızdan da kötü haberler gelmeye devam ediyor. Erkekler maraton yarışında olimpiyat rekoruna şahit olurken milli sporcumuz başarının uzağında kaldı.

Paris Olimpiyatları'nda bugün Erkekler Maraton Yarışı koşuldu. Ülkemizi temsilen yarışta Kaan Kigen Özbilen yer aldı.

Büyük heyecana sahne olan yarışta bir de rekora imza atıldı. Etiyopyalı Tamirat Tola, 2.06.26'lık derecesiyle, Pekin 2008'de Kenyalı Samuel Kamau Wanjiru'ya ait (2.06.32) olimpiyat rekorunu kırarak altın madalyaya ulaştı.

Daha önce Avrupa Şampionası'nda ülkemize madalya sevinci yaşatan milli atlet Kaan Kigen Özbilen, bu kez yarışı tamamlamayamadı.

Yarışmada diğer madalyalar ise Belçikalı ve Kenyalı sporcuya gitti. Belçikalı Bashir Abdi 2.06.47'lik derecesiyle gümüş, Kenyalı Benson Kipruto 2.07.00'lık derecesiyle bronz madalya elde etti.

İlginizi Çekebilir

Imane Khelif Altın Madalyayı Aldı, Saldırılara Cevap Verdi: Diğer Kadınlar Gibi Bir Kadınım
Jose Mourinho İlk Maç Öncesi Fenerbahçe Taraftarına Mektupla Seslendi
Bronz Madalya Maçına Çıkacak: Milli Tekvandocu Nafia Kuş Aydın Olimpiyatlarda Finale Yükselemedi
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Bu Tarihlerde Sipariş Verirken Dikkat! Kuryeler Sipariş Getirmeyecek
EYT’liler Dahil Edildi, Yaş Sınırı Yok: Emeklilere Ücretsiz Olan Yerler ve İndirim Avantajları
Hademe Üniversite Sistemine Girerek Kendine Diploma Üretti Daha Sonra Koordinatör Oldu
YORUMLAR
10.08.2024

Ay yıldızlı formayı giyene bir haller oluyor maalesef!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ