Erkekler Dünyayı İnşa Etti Diyen Kadın: 'Erkeklerin Kadınlara İhtiyacı Yok, Kadınların Erkeklere İhtiyacı Var'

Pearl Davis isimli bir Youtuber'ın sosyal medyada paylaşılan görüntüleri tepki çekti. 'Modern kadınlar, kadınların erkeklere ihtiyacı olmadığını düşünüyor' başlığıyla yayınlanan programda Pearl Davis, 'Erkeklerin kadınlara ihtiyacı yok, kadınların erkeklere ihtiyacı var' diyor.

Pearl Davis sözlerinin devamında ise 'Bir erkek hayatında kadın olmadan yaşayabilir, eğer kadınlar yok olsaydı erkeklerin çoğalmak harici hiçbir sorunu olmazdı. Erkekler dünyayı inşa etti' diyor.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
04.01.2023

Kimsenin kimseye ihtiyacı yok zaten de errrrkeklerin inşa ettiği* dünyaya bak götüme benziyor dünyanın başına ne geldiyse erkolardan geldi zaten dalyarak

05.01.2023

Boş boş yorumlar yapma. Erkekler kadar kadınlar da inşaa etti bu dünyayı, her yerde her şekilde güç için siz de önünüze çıkanı yok ettiniz. Ottan boktan bizi sorumlu tutma.

04.01.2023

kadınlar da erkekler de birbirine ihtiyaç duyarlar illa ki, bu illa gönül işi cinsel çekim vs olmak zorunda değil, bazı konularda kadınların görüşü düşüncesi çok daha iyi, bunu inkar edemem ve ihtiyaç duyarım. Bunun dışında diğer sebeplerden ötürü de ihtiyacım var elbet fkhkfsj yalnız yaşanmaz hayat,, denedim olmadı, değmedi.

kadın haklı

TÜM YORUMLARI OKU (59)