Erkek Bebek Beklediğini Duyuran Neslihan Atagül Annelik Duygularını İlk Kez Anlatırken Doğum Yerini Açıkladı!

Geçtiğimiz haftalarda Kadir Doğulu'yla beraber bir bebek beklediklerini duyuran Neslihan Atagül hamilelik haberinin ardından ilk kez duygularını açıkladı. Gazete Magazin'in haberine göre, oğlu olacağını hissettiğini belirten ünlü oyuncu doğum yapacağı yeri de duyurdu.

Fatih Harbiye dizisinde tanışıp yepyeni bir aşka yelken açan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti 2016 yılında nikah masasına oturmuştu. Ünlü ikili ne yapsa, ne dese magazin gündemine oturmayı da başardı desek yeridir.

Haklarında zaman zaman bebek beklediklerine yönelik haberler çıkan çiftin cephesinden geçtiğimiz günlerde müjdeli haber gelmişti.

Neslihan Atagül, bebek haberini kendilerinden önce duyurulmasına sitemli bir çıkış yapmış ve 'mahremiyet ihlali' üzerine dert yanarak hamile olduğunu ilan etmişti.

Tüm detayları da içeriğimizde vermiştik:

Yağmur Çevik'in İddiası Tuttu: Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül Çifti Bebek Bekliyor!

Magazin gündeminin fena çalkalanmasından sonra Onur Akay bir iddia daha ortaya atmış ve oyuncu çiftin yalnızca bir bebek beklemediğini öne sürmüştü!

Merak edenleri böyle alabiliriz:

İkizler mi Geliyor? Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun Bir Değil İki Bebek Beklediği İddia Edildi!

Bu iddiadan sonra İtalya'da ‘Verissimo’ programına katılan Atagül, bebeğinin cinsiyetini ilk kez açıklayarak oğlu olacağını duyurmuştu.

Anne olma heyecanını ilk kez tatmak için hazırlanan Neslihan Atagül, tarifsiz duygularını ilk kez Gazete Magazin'e anlattı.

Çok mutlu olduklarını dile getiren anne adayı Neslihan Atagül, "Kadir hamile olduğumu ilk öğrendiğinde 15 dakika boyunca güldü" diyerek eşinin tepkisini anlattı.

"Doğum Türkiye'de olacak, bu topraklarda doğmasını tercih ederim" diyerek bazı ünlülere taş attığı düşünülen Atagül "Çocukluğumundan beri erkek çocuğumun olacağını hissediyordum..." dedi.

👇👇

İlginizi Çekebilir

Sorun Olmadığını Kanıtlamak İçin Aile Pozu Veren Dilan Polat ve Eltisi Hazal'ın Filtreli Pozu Çok Konuşuldu!
Çağla Şıkel Görmesin: Meditasyon Kampına Katılan Bennu Gerede'nin Nefes Terapisi Fena Dile Düştü!
Kadir Ezildi'nin Nişanlısı Gamze Türkmen'i Türbansız Şekilde İfşa Eden Söylemezsem Olmaz Ekibi Özür Diledi

Popüler İçerikler

Bazı Okul Müdürleri Devlet Okullarını Ticarethaneye Çevirdi: Dışardan Ekip Getirip Kulüp Açıyorlar!
Narin Güran Soruşturmasında Süreç Tıkanıyor: Kimlik Kartına Kadar Düşünmüşler!
İran’dan İsrail'e Saldırı: Balistik Füzeler Görüntülendi
YORUMLAR
01.10.2024

Kasıntı

01.10.2024

Bir bunların olmuyordu bunlarda sürüye uydu artık sürüye uymayan yok ünlülerde bir de bu çift kaç kere aldatılma haberi çıktı ayrılmad9 samimi gelmiyor itici geliyorlar

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ