Erkek Arkadaşı Çocuk Sahibi Olmak İstemediği İçin Kendi Başına Çocuk Yapma Kararı Alan Kadının Hikayesi

Erkek arkadaşı çocuk sahibi olmaya hazır olmadığını söyleyince Rachel McGuinness isimli bir kadın, bu sorunu kendi kendine çözmeye karar verdi! Şu an 4 çocuk sahibi olan kadının hikayesinin detaylarına buyurun 👇

Sizlere 35 yaşındaki Rachel McGuinness'in ilginç hikayesini anlatacağız.

Hikayenin kırılma noktası, her zaman çocuk sahibi olmak istediğini söyleyen Rachel'in 36 yaşındaki sevgilisi Keith Haymes, henüz buna hazır olmadığını söylediğinde başlıyor. Partneri çocuk yapmak istemeyince Rachel, bir sperm donörünün yardımıyla tüp bebek tedavisi almaya karar verdi.

"Keith her zaman çocuk istediğimi biliyordu ama kendini hazır hissetmediğini ve kendisini bir baba olarak göremediğini söyledi."

'Ben de bu sorunu kendi kendime çözmeye karar verdim. Gidip kendim yapmak istediğimi söylediğimde, tamamen destekleyiciydi. Kararımın arkasında olduğunu söyledi. Beni desteklemeseydi, yine de yapardım. Bay Doğru'yu beklemekten bıktığım bir noktaya gelmiştim. Bekarken de donör spermi ve yumurtalarımı kullanarak tek başıma yapabileceğim tüm bebek tedavilerini araştırıyordum. Sevgili olmadan önce uzun süre arkadaştık. Keith her zaman çocuk istediğimi biliyordu. 

“Bana kendini hazır hissetmediğini söyledikten sonra benim kendi kendime de anne olabileceğimi söyledi."

'Açıkçası şaşırdım. Gerçekten istediğim şeyin bu olduğunu bildiği için beni oyalamak istemedi. Aralık 2021'de Yunanistan'da bir klinik buldum ve oraya gittim. İkiz bebek sahibi olmak benim hayalimdi. Uzun boylu, kahverengi gözlü ve koyu kahverengi saçlı -bana ve aileme benzer bir renge sahip- isimsiz bir sperm bağışçısı seçtikten sonra iki embriyo transfer edilmesini istedim. Keith benim yanımda olmasa da sürekli iletişim halindeydik. Her şeyin nasıl gittiğini sormak için sürekli mesaj attı. On gün sonra hamileydim!'

"Keith'i görüntülü aradım çünkü ona söylemek için sabırsızlanıyordum ve gerçekten çok sevindi."

'Covid kısıtlamaları nedeniyle tüm taramalarıma tek başıma gittim. Ama Keith'e ikiz olduklarını söylediğimde ağzı açık kaldı. Gerçekten heyecanlı ve mutluydu. Ama tabi ilişkimiz konusunda endişeliydim. Çünkü iki bebekle her şeyin ne kadar değişeceğini biliyordum. Ailem, birlikte ne kadar mutlu olduğumuzu ve ne kadar iyi anlaştığımızı görebildikleri için Keith'in beni terk etmeyeceğini söyledi.'

"Keith, doğumda onun orada olmasını istersem geleceğini söyledi ama sonuçta bu benim seçimimdi. Kız kardeşimi yanımda istemiştim."

'Annemle yaşıyorum ve Keith o ilk gece benimle kalmaya geldi. İkizleri kucağına aldı ve gece boyu uyanıktı. İkizlerin doğum belgelerinde babalarının adı yazmıyor ve bunu değiştirmek için acelem de yok. Çocukların babası olması için Keith'in üzerinde hiçbir baskı yok. Onları evlat edinmesinden bahsetmedik. İlişkimiz üzerinde baskı kurmak istemiyorum.

"Ve bebekler ona baba demeyecek çünkü tüp bebek yaptırırken niyetim bu değildi."

Keith ise şöyle diyor; 

'Babamı çok genç yaşta kaybettikten sonra kendimi baba olmaya ne zaman hazır hissedeceğimden veya nasıl bir baba olacağımdan emin değildim. Ardından Rachel hastaneden iki sağlıklı kız çocuğuyla eve geldiğinde, eve mutluluk ve neşe doldu. Hayatlarının bir parçası olduğum için çok mutluyum.”

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

1500 Yıllık Ağaç Kesilmesin Diye Yağmur Çamur Demeden 2 Yıl Boyunca O Ağaçta Yaşayan Julia Butterfly Hill
Gördükten Sonra Dünyaya Bakış Açınızı Değiştirecek Her Biri Birbirinden Enteresan 15 Görsel
Oldukça Nadir Görülen Hastalığı Yüzünden Cildi Soyulan Kadının Hikayesi: "Oturmak Bile Benim İçin Çok Zor!"

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
20.03.2023

Sanki evcil hayvan gelmiş bundan kocada olmaz babada boşver ablacım senin kimseye ihtiyacın yok tek başına doğurdun tek başına büyütürsün 👏👏😅

20.03.2023

Adam babasını kaybettiği için babalık yapabileceğini düşünmemiş bu onda büyük bir psikolojik travma yaratmış herkesin hayatı bir değil olaylara tek bir açıyla bakmayın ön yargıyla yaklaşmayın herkesin hayatı bir değil.

20.03.2023

bunların ne garip kopuk aile ilişkileri var ya

TÜM YORUMLARI OKU (6)