Erkan Tan Saçmaladı: 'Domates ve Menemen Yiyemiyorsanız Portakal Yiyin!'

Erkan Tan, domates fiyatlarının artmasıyla gelen eleştirilere beyin yakan konuşmasıyla karşılık verdi.  Erkan Tan konuşmasında; 'Menemen yiyemiyorsan mehter ye! Millet domates pahalı diye menemen yiyemiyormuş. Menemen yiyemiyorsan portakal ye! Domates ve menemen üzerinden hükümete arkadan çakıyorlar. Oğlum, bu hükümet menemenle domatesle yıkılmaz lan! Arkasında millet var, millet. O yüzden yıkılmaz' dedi.

Yalnız geçen de portakalları bıçaklamıştık, hatırlatmak istedim...

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
05.05.2017

uvvv. tanidik geldi. "ekmek bulamiyorsan pasta ye" bunlar tehlikeli sozler. fransiz devriminin halk ac kaldikdan sonra ciktigini hatirlatirim. halk acken aristokratlarin umursamaz tavirlari boyle sivri sozleri hepsinin kafasinin giotinde kesilmesine neden oldu. turkiyenin tarim politikalari boyle devam ederse ilk kuraklikda isler cok farkli yere gitmeyebilir.

05.05.2017

insanlarin uykusu karinlari tok sirtleri pek oldukca surer. osmanli son donemine kadar nispeten stabil huzurlu kaldiysa bu gercegi cok iyi bildigi icindir. avrupada kitlik yasandigi donemlerde cok kati yaptirimlar uygulayip yiyecek kaynaklarini cok dikkatli denetledigi icindir. fransiz devriminin tetikleyici nedenlerinden biri o devirde yasanan kitlikti. endonezyada patlayan volkanin yarattigi kuller gunesi engelleyip iki kisi birlestirerek yaz olmayan bir seneye neden olmustu. ayni sekilde bati romanin cokusunun en onemli nedenlerinden biride tarlalarin asiri kullanimdan verimsizlesmesiydi. ayni sekilde su an suriyede yasananlarin en onemli nedenide uzun suredir suren kuraklik. kuraklik yuzunden insanlar ac, issiz kalip sehirlerin varoslarina dolustu. esadin hatasi fransiz aristokratlari gibi buna duyarsiz kalmasiydi. kisaca sakaya gelen bir konu degil. tarim yiyecek politikalari bu sekilde devam ederse sonu kanli biter.

Pasif Kullanıcı
05.05.2017

Fransız Devrimi' ni başlatan sözlerdi bunlar.

yeter yalama yeter :/

TÜM YORUMLARI OKU (96)