Erkan Baş'tan AKP'lilere: 'Lale Devri Nasıl Bittiyse Sülale Devri de Bitecek, Hepiniz Yargılanacaksınız!'

TİP milletvekili Sera Kadıgil, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın konuşması sırasında protesto için bluetooth hoparlörden Ajda Pekkan'ın 'Palavra' şarkısını açtı.

Kadıgil'e bu protestosu nedeniyle kınama cezası verildi. 📹

TİP Genel Başkanı Erkan Baş ise kürsüden AKP'lileri çok kızdıran bir konuşma yaptı. 📹

Kadıgil’i savunmak için çıktığı kürsüde söz haklarının verilmediğini belirten Baş, şunları söyledi: 

'Siz de biliyorsunuz biz de biliyoruz. Bu bütçede halkın zenginlikleri, halkın serveti Saray'a doğru hortumlanıyor. Bunu söylemek için bu kürsüye çıktık. Siz söylemeye korkuyor olabilirsiniz ama biz söyleyeceğiz. Normal şartlarda burada konuşabilsek, derdimizi anlatabilsek pek çok şey görülür. Ama işin özeti şu: Yediniz, demirdiniz, şiştiniz, cukkaladınız, sonra da batırdınız. Doğal olarak yargılanacaksınız değerli arkadaşlar. 

Vatandaşı bu dondurucu soğukta, ekmek kuyruklarında titretirken kasalarında balya balya para biriktirenler yargılanacak. Anneler çocuklarına yedirmek için mama alamazken sizin birbirinize dağıttığınız ihaleler nedeniyle adliyeler lebaleb dolacak.  

Bizim söylediğimiz şey şu: Tıpkı sizin reisinizin söylediği gibi 'Men dakka dukka' Son sözüm şu: Konuşturmayın, bağırın çağırın ama herkes bilsin! Lale devri nasıl bittiyse sülale devri de bitecek. Hepiniz yargılanacaksınız!'

2022 Yılı Bütçesi Meclis'ten Geçti

Popüler İçerikler

Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR

Mecliste olan nadir devlet adamı. istediğiniz kadar pkk yandaşı deyip b.k atmaya çalışın. Trolün dediğine sadece trol inanıyor

17.12.2021

Ben troll değilim ama bu adam PKK yandaşıdır.

17.12.2021

Şu günlerde duymak istediğim tek cümle, yargılanacaksınız. Korkmayana, susmayana, devri sabık yaratmayana, haramzadelerle helalleşmeyene, çaresizlikten intihar edenlere şov yapıyorlar diyen rantçıları tarihin kara sayfalarına gömeceğine, gençler işsiz gezerken üç beş yerden maaş alanlarla hiç işe gitmeden avrupa'da ülke ülke gezenlerden hesap soracağına inandığım partiye oy vereceğim.

17.12.2021

@kahramannn hassssktir ordan diyebiliyorum ancak. Sen git Müslüman ayağına yatıp tecavüz eden ama aklanan, cukkalayan ama imam hatip yapılacak diyen, yurt deyip tecavüz eden, cana kıyan, nimettir demeyip denizi toprağı havayı dereyi yok eden, katledilen madenci yakınını tekmeleyenlere, vatan sevdalisiyiz deyip bu vqtanin garibanın mafyasının yapan, uyuşturucu baronlugu, tahsilatcilik, cokmeciljk yapanlara, bunun için de liberalizme yanlayanlara güven. Kamuyu düşünenlere güvenme. sikkoloji profu seni.

17.12.2021

Çok da güzel söylemiş, pek de güzel söylemiş... Meclisin en çok ve en yüksek sesle konuşan milletvekilleri bu partide. Diğer partilere oranla çok daha iyi muhalefet yapıyorlar.

TÜM YORUMLARI OKU (29)