Erişim Engelinin Ardından OnlyFans Kullanıcıları Pedro ve Süt'ün Nevşin Mengü'nün Yayınına Katılması Gündemde

Geçtiğimiz gün tetişkin içerik platformu OnlyFans'in kapatılması için başlatılan kampanya sonucunda platforma Türkiye'den erişim engeli getirildi. Bu karar sosyal medyada hem desteklenmiş hem de eleştirilmişti. Tartışmalar sürerken Gazeteci Nevşin Mengünün bugünkü canlı yayın konuğu Türk OnlyFans kullanıcıları Süt ve Pedro oldu.

Geçtiğimiz günlerde OnlyFans'in kapatılması için başlatılan kampanya dün akşam saatlerinde kesinleşmişti. Sonuç olarak OnlyFans'e Türkiye'den erişim engeli getirildi.

Sosyal medyada büyük tepki çeken kararın ardından gözler Türk OnlyFans kullanıcılarına çevrilmişti.

2 yıldır birlikte olduklarını söyleyen ve OnlyFans için içerik üreten Süt ve Pedro kullanıcı adlı çift, bugün Nevşin Mengü'nün yayınına konuk oldu.

Paylaşımları ile Twitter'da tepki çeken OnlyFans kullanıcılarının yayında yaptığı açıklamalar gündem oldu.

OnlyFans'e içerik üreterek aylık 10 bin dolar kazandıklarını açıklayan çift, bunun vergilerini de aydan aya ödediklerini açıkladı.

Daha önce annesine bir OnlyFans hesabı açacağını duyuran içerik üreticisi kadın yayında ağlamaklı oldu. Eleştirilerden bıktığını ve evlenmek istediğini söyledi. Sevgilisini sosyal medyadan gelen tepkilere rağmen sevdiğini belirtirken; erkeğin İran'dan Türkiye'ye can güvenliği olmadığı için geldiğini söylemesi dikkat çekti.

İranlı erkeğe bundan sonra ülkesine geri gönderilmesi söz konusu olabilir mi, diye soran Mengü şöyle yanıt aldı: "Ben zaten Uluslarası koruma statüsüne sahibim. Hayır, beni geri gönderemezler."

Giyilmiş iç çamaşırlarını da platform üzerinden satışa çıkaran çifte "Neden bunu yapıyorsunuz?" sorusu gelince Mengü, "Bilmiyorum ama siz de almayın" diye yanıt verdi.

İşte o anlar:

Kullanıcıların bu açıklamalarına sosyal medyadan tepki geldi: "Ülkenin sorunu sevgilinin İranlı olması mı cidden? Bir kaç gün önce domuz bağıyla dalga geçtiniz!"

OnlyFans kullanıcısı çift daha önce böyle bir fotoğraf paylaşmıştı:

twitter.com

"Çoçukların olduğu parkta uygunsuz davranışlarda bulunmuşlardı..."

twitter.com

👇🏻

Sosyal medya kullanıcıları Gazeteci Nevşin Mengü'ye de tepki yağdırdı.

twitter.com

Kimisi de destek verdi. Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

twitter.com

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Kapatılması İçin Kampanya Başlatılmıştı: Türkiye’de OnlyFans’a Erişim Engeli Getirildi
OnlyFans Nedir? Yetişkin İçerik Platformu OnlyFans Kapatıldı mı?
Yetişkin İçerik Platformu OnlyFans'e Erişim Engeli Getirilmesi Sosyal Medyayı İkiye Böldü
OnlyFans İçin Kamera Karşısında Soyunurken Annesine Yakalanan Kadın Viral Oldu

Popüler İçerikler

Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
YORUMLAR
08.06.2023

Ya resmen orospuluk ve gavatlık yaparak para kazanıyorsun ve bunu daha çok para kazanmak için yapıyorsun sırf sonrada ağlamaklı olup eleştirilerden bıktık diyosun 😂 😂 😂 😂 ulan bırak bu işi git namuslu bir işte çalış ayda 10 bin doları bırakmazsın ama demi 😂😂 şu konuda kesinlikle haklı ama giyilen iç çamaşırlarını neden satıyorsun? Bilmiyorum ama sizde almayın... Harbiden doğru diyor almayın amk zorlamı satıyor almayın milleyin işekli boklu donundan ne buluyorsunuz ne rezil insanlarsınız ya

Bize ne aq ister parkta yapın ister kilisede ? Bu kaşar ve çakalı gündem etmenin gereği varmı.? Daha önemli gündemlerimiz varken varoşlarımı tartışacağız.?

08.06.2023

Onlyfans’ın kapanmasına onedio da çok üzüldü gibi…

TÜM YORUMLARI OKU (29)