Ergin Ataman: "Durum Çok Vahim"

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv maçında yaşanan hakem hatası hakkında, TRT Spor'da yayınlanan 'Manşetlerde Spor' programına açıklamalar yaptı.

Ataman, yaptığı açıklamada Abdi İpekçi Spor Salonu'nda taraftarın çok iyi bir atmosfer oluşturduğunu belirterek Galatasaraylı basketbolcuların da çok iyi bir mücadele sergilediğini vurguladı.

Maçın İtalyan hakeminin tamamen art niyetli olduğunu dile getiren Ataman, Galatasaray'ın galibiyetinin çalınmış olduğunu söyledi.

Maçlarda her zaman hakem hatalarının olabileceğini ifade eden Ataman, 'Ancak bu kadar net bir pozisyonda, maçın sonucunu belirleyici bir pozisyonda, hakemin yapmış olduğu böyle bir hata hakikaten kabul edilebilir değil' dedi.

Euroleague Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kostas Rigas'la temas halinde olduklarını belirten Ataman, maçın ertesi sabahı kendisine Kostas'ın gönderdiği mesajda durumun çok daha vahim olduğunu gördüğünü belirtti.

Maraton

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Oytun Erbaş'ın "Hokkabaz" Çıkışına Köpüren İrem Derici Ağzına Geleni Saydı: "Kı*ımın Profesörü!"
Bir Gecede Milyoner Olmuştu: 16 Milyon Euroluk Serveti Eriten Piyango Milyoneri Artık Sosyal Konutta Yaşıyor
Doğal Gaz Faturalarında Yeni Dönem Başlıyor! Sınırı Aşanlara Destek Verilmeyecek