Erdoğan: 'Yuvarlak Masa Etrafında Yer Beğenmeyenlere Milletim Yeri Gösterecek'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısında konuştu. 6 muhalefet partisinin bir araya geldiği tarihi zirveyi eleştiren Erdoğan, 'Öyle yuvarlak masanın etrafında yer beğenmeyenlere milletim yeri gösterecektir' dedi.

Ankara, 15 Temmuz'da bir kez daha gazilikle şereflenmiştir. Tanklara cesaretle karşı koyan Ankara ve Ankaralılara bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Ankara sadece başkentimiz değil, ülkemizin tüm renklerini, zenginliklerini, umudunu bünyesinde toplayan kilit bir şehirdir. AK Parti olarak bizim için de Ankara her zaman bizim özel ve önemli bir yer olmuştur. 

Ankara ilk günden beri bize sahip çıkmış, destek vermiş ve dağ gibi arkamızda durmuştur. AK Parti kadrolarının öncü lokomotiflerinden biri de Ankara teşkilatıdır. Ankara'daki varlığımızı, birliğimizi, gücümüzü ne kadar üst düzeyde tutarsak Türkiye'deki hareket alanımız da o kadar genişler. Ankara teşkilatımız geçtiğimiz yıl yaptığı 83 bin 600 yeni üye ve toplamda 788 bin üye ile şehirdeki tüm siyasi partilerin toplamının kat be kat üzerinde bir başarıya imza atmıştır. Bu yılın ilk iki ayındaki üye sayısının 18 bin 500'e ulaşması yükselişin sürdüğüne ulaştığına işaret ediyor.

'Yuvarlak masa etrafında yer beğenmeyenlere milletim yeri gösterecektir'

Yuvarlak masa etrafında yer beğenmeyenlere milletim yeri gösterecektir. Ülkemizde milli iradenin en kesintisiz sürdüğü dönem bizim dönemimizdir. Uzun süredir yoksulluk cenderesi altında bulunan milletimiz, AK Parti ile kendine çıkış yolu bulmuştur. AK Parti'yi millet kurmuştur. AK Parti'yi iktidara millet taşımıştır.

AK Parti'nin vesayetle, darbecilerle bölgesel ve küresel güçlerle mücadelesi hep milletin desteğiyle başarıya ulaşmıştır.

'Ellerinden gelse, bu köprüyü bile yıkacağız derler'

28 Şubat ittifakı çatısı altında bir araya gelenler, o masaya oturtma cesareti bulamadıkları ortaklarıyla birlikte ülkenin ve milletin hiçbir meselesi konusunda dişe dokunur hiçbir teklif ortaya koyamıyor. Çünkü bunların bir araya geliş gayesi, ülkenin ve milletin sorunlarını çözmek, vizyonumuzu genişletmek değildir. Bunların tek derdi ülkenin ve milletin felaketine de neden olsa kendilerine uygun olan gündemi uygulamaktır. Siyasette proje milli iradeye saygısızlıktır. Hatta milli iradaye tehdittir.

Biz hayatımızın hiçbir döneminde siyasette rekabetten kaçınmadık. Gezi olaylarıyla, 17-25 Aralık darbe girişimiyle, çukur eylemleriyle, 15 Temmuz'la başaramadıklarını 28 Şubat ittifakı projesiyle elde edemezler.

Bunlar milli geliri üç katına çıkardı, biz beş katına çıkaracağız dediler mi? Altılılardan hiç böyle bir şey duydunuz mu? Bunlar istihdamı 30 milyona çıkardı biz 35 milyona çıkaracağız deseler ki eyvallah. 

Ama bunlar diyorlar ki biz AK Parti'nin  yaptığı her eseri yıkacağız. Diyorlar ki AK Parti'nin ülkeye kazandırdığı her şeyden vazgeçeceğiz. Bunlarda utanmak yok.

18 Mart inşallah, Çanakkale Köprüsü'yle ilgili adımı atacağız. Ellerinden gelse, bu köprüyü bile yıkacağız derler.

Popüler İçerikler

Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
03.03.2022

Millet derken Türk milletini kast etmediğini belirtme gereği duymuyorum artık. Suriyeliler, Afganlar, Tarikatçılar, AKP'liler falan işte. Yani halk ile bağları kalmamış kim varsa.

03.03.2022

Isıtılan tenceredeki kurbağa gibi şuan..

03.03.2022

Toprakta seni beğenmeyecek.... ..... 😠😡🤪

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ