Erdoğan ve Putin'den 'El-Bab' Görüşmesi

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarına göre, görüşmede ikili ilişkiler ve Suriye'deki son durum konuşuldu. İki lider, El Bab'da Türk askerlerinin saldırıya uğraması konusunda fikir ve bilgi alışverişinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'e Türkiye'nin Suriye'deki operasyonlarının terörle mücadele konusundaki kararlılığını gösterdiğini ifade etti ve Suriye'nin toprak bütünlüğüne saygı duyulduğunun da altını çizdi.

İki lider Halep'teki insani koşulların iyileştirilmesi konusunda da görüş alışverişinde bulundu.

Kremlin, görüşmenin Türk tarafının talebi üzerine gerçekleştiğini bildirdi. Putin'in şehit olan askerlerle ilgili Erdoğan’a başsağlığı dilediği de belirtildi.

2 günde 5 asker şehit olmuştu

Fırat Kalkanı Harekâtı'nda Şehit Sayısı 5'e Yükseldi

Perşembe günü El Bâb bölgesinde, Türk askerlerini hedef alan saldırıda 3 asker şehit olmuş, 10 asker yaralanmıştı. TSK, 'Saldırının rejim güçlerince gerçekleştirildiği değerlendiriliyor' açıklamasını yapmıştı. 

Perşembe akşam saatlerinde ise, 7 Türk askerinin yaralandığı duyurulmuştu. TSK, askerlerin IŞİD'in attığı havan mermisiyle yaralandığını belirtmişti. 

Cuma günkü açıklamaya göre, Fırat Kalkanı'nda iki günde toplam 5 asker şehit oldu.

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
25.11.2016

Asad'ı yanına alacağına karşına alırsan sadece o değil orospu doğurması PKK ve PYD gelir anasını siktiğim ABD'nin ve onun orospu çocuğu AB'nin silahlarıyla askerini de vurur topraklarını da elinden alır, karının kızının da ırzına geçer..Şu an 1. ve 2. aşamadalar, 3. aşamaya gelininceye kadar açılmaz bu AKP yalakalarının aklı.

Pasif Kullanıcı
25.11.2016

http://2.1m.yt/f1NJQ6n.jpg

25.11.2016

Zaten Rusyanın işi.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ