Erdoğan ve Bahçeli'nin Osmaniye'de Kullanacağı Güzergaha Asfalt Çalışması Yapıldığı İddia Edildi

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden etkilenen Osmaniye'de büyük bir yıkım yaşandı. Yaşanan felaketin ardından depremzedelerin yaralarının sarılması çalışmaları devam ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli de depremden etkilenen şehirleri gezerek incelemeler yapmaya başladılar.

Dün Hatay ve Kahramanmaraş'ı ziyaret eden Erdoğan ve Bahçeli, bugün ise Osmaniye'ye gitti. Erdoğan ve Bahçeli'nin Osmaniye ziyareti sırasında kullanacağı güzergahta ise asfalt çalışması yapıldığı iddia edildi.

İşte o iddiaların yer aldığı görüntüler: 👇

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
YORUMLAR
21.02.2023

cbaşkanı gideceği yerlerde refüjlerin çimlerin boyandığını gördü bu gözler. siz ne diyorsunuz

21.02.2023

Geçen ay Nazilli'ye gelecek yarım saat uğrayacak diye helikopterinin ineceği stadyumun önünde duran çöp konteynırlarını bezle silip temizleyen güvenlik görevlisi gördü bu gözler. Videosu olsa da paylaşsam...(Tam stadyumun kapısının önünde otobüsünün güvenle beklemesi için 1 gün içinde yeni parke taşı falan da döşediler) Konuşma yapacağı alana yakın sokaklarda kağıt toplayanları bir iki gün önceden kovdular zaten. Diyeceğim o ki bunlar sadece görmek istedikleri gibi görürler ve gösterirler de. Depremzede çocuk boynuna atlamış ağlamışmış. Canım yavrum senin acını anlayamayız bile ama o sarıldığın adam hiç anlamaz.

22.02.2023

Gözümle gördüm mk ne yalanı? Sanki başka örneği de yok buna benzer şeylerin!

21.02.2023

SİZ ŞAKA MISINIZ YA SİZ KABUS MUSUNUZ ? PADİŞAHIM ÇOK YAŞA. NE OLUYORUZ KİM BU ADAM BU NASIL KÖRELME!!! KAFAYI YEMEMEK İÇİN NE YAPMAK LAZIM GERÇEKTEN... ŞUAN SIRASI BU ADAMIN GEÇECEĞİ YOLU DÜZELTMEK MI ŞAKA MISINIZ ???? ENKAZIN ALTINDA CESETİNİ BEKLEYENLER VAR CESET DİYORUM CESET ARTIK O CESETLER AILE ÜYELERİ DEĞİL O INSANLARIN ŞİŞMİŞ MORARMIŞ PARÇALANMIŞ CESETLER VAR VE GÖZÜ YAŞLI CENAZERINE ULAŞMAK IÇİN BEKLEYEN INSANLAR. YAZIKLAR OLSUN ALLAHIN GAZABI ÜSTLERİNE OLSUN

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ