Erdoğan Stadyumlardaki Taraftarları Hedef Aldı: 'Hem Sulu Hem Kuru İçiyorlar'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Tütünsüz Günü Gençlik Buluşması'nda konuştu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada stadyumlardaki tezahüratlar üzerinden taraftarları eleştirerek 'Sigaraya stadyumlarda da devam. Onunla kalmıyor, işte bu kurusu… Sulusu da var. Buralarda yanında şişeleri ile gelip bütün polislere rağmen içeriye girip orada uygun yerlerde ne yazık ki biraysa bira, farklı farklı onları da içenler var. Yani hem kuru hem sulu…' ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Dünya Tütünsüz Günü Gençlik Buluşması'nda konuştu. Erdoğan burada şu ifadeleri kullandı: 

“Stadyumlar ile ilgili kararlar aldık. Stadyumlardaki olumsuz tezahüratların ortadan kalkması için hanımları da alalım, hani hanımları görünce belki erkekler olumsuz tezahüratta bulunmazlar ama nerede! Yine aynen devam ettiler. Ara verilmedi. Sigaraya gelince. Sigara konusunda ise stadyumlarda hiç mi hiç dinlemeden, kusura bakmasın benim vatandaşlarım kadını da erkeği de sigaraya stadyumlarda da devam. Onunla kalmıyor, işte bu kurusu… Sulusu da var. Buralarda yanında şişeleri ile gelip bütün polislere rağmen içeriye girip orada uygun yerlerde ne yazık ki biraysa bira, farklı farklı onları da içenler var. Yani hem kuru hem sulu… Bunların hepsi kime zarar o stadyuma geleyim ben sporcuları seyredeyim diye oraya gelen benim vatandaşlarımın hepsine zararlı oluyor. Orada tezahüratlarda kötü tezahürata da neden oluyor ve zaman zaman stadyumlarda maalesef bakıyorsunuz kavgalar dövüşler bunlara da neden oluyor.”

'Hedef 2023'e 1 Yıl Kala Ekonomik Olarak Hedeflerin Ne Kadarını Gerçekleştirdik?

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
31.05.2022

evlerde de içmek yasaklansın. geçen alt kat komşum rakı açmış balkonda içiyor , bardak tokuşturma sesleri falan filan. canım çekti param yoktu alamadım.alan var alamayan var , duruma el atılsın ...

Pasif Kullanıcı
31.05.2022

Bırakın artık milletin ne yediğine ne içtiğine karışmayı da işinizi yapın ekonomiyi düzeltin.Sağlığa zararlıysa stres daha zararlı millet borç harç içinde canına kıyanlar var onlar hakkında konuşun illa ki konuşmanız gerekiyorsa...

31.05.2022

Bi de bu adama hatip falan diyorlar fıttırıyorum. Herif konuşmayı bilmiyor la

31.05.2022

önünden prompterını alınca tüm gücü sıfırlanıyor.

TÜM YORUMLARI OKU (36)