Erdoğan 'SSK'yı Z Kuşağı'na Anlatmamız Gerekiyor' Dedi, Sosyal Medyadan Tepkiler Gecikmedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kılıçdaroğlu'na yönelik 'SSK'nın başında bu adam bulunmadı mı? SSK'nın başında bulunduğu zaman hastanelerde hastalarımızın ne hale düştüğünü Z kuşağı bilmiyor. Bay Kemal'in döneminde biz hastanelerde rehin alınan vatandaşları gördük. Bunları bizim milletimize anlatmamız gerekiyor. O dönemde maalesef ölülerimiz bile rehin alınıyordu.' sözlerinin ardından Twitter kullanıcılarından pek çok tepki geldi.

Öne çıkan yorumları sizler için derledik. 

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
27.01.2021

Çok net söylüyorum. Bu saatten sonra akp ye oy veren vatan hainidir. Son seçimden sonra her şey bu kadar ortadayken başka bir şey düşünmez oldum. Ülke satıldı, dış borç arttı, tl değer kaybetti, TC yazısı kurumlardan kaldırıldı, andımızı bayramlarımızı kaldırdılar, arapların köpeği olup zulüm gören TÜRK soydaşlarımıza kör sağır dilsiz gibi davranılıyor, ülkenin kimliğini ve genetiğini bozmak için Suriyeliler ülkeye alındı, özellikle kadın/hayvan katil ve tecavüzleri serbest bırakıldı, tarikatlara para aktarılıyor, Cumhuriyetçi askerler tutuklandı.. Daha nice pek çok olay. Hangi mantık bu insanların vatan haini olmadığını söyleyebilir bize. Ben bu ülkeyi yıkmak isteseydim tam da bunları yapardım.

27.01.2021

haklısın ama tek bir yere değinmek isterim artık sadece araplarında değil yardım isteyen herkese bişeyler vermek yerine kendi ülkemize bakmamız lazım

Pasif Kullanıcı
27.01.2021

Yurt dışında yaşıtlarımız partilerken, en basiti bir spor ayakkabıya 50 dolar verirken, hepsinin arabası varken,alkol, özel hayat, din her ne olursa olsun özgür bir birey gibi tercih edip yaşarlarken.. Türkiye'de bu gençlerin en büyük lüksü kahve içip kafede oturmak oldu. Oturmak. Bir kahve 15 tl oldu. Ona bile kıyamıyor insan bazen. Artık alışveriş yaparken içimi sıkıntı basıyor. Paramın olup olmamasıyla ilgili değil. Ederinin o olmadığını bildiğimden. İnsanlar yoksulluğa sürüklendiğinden. Ben bunları alıyorum ama bazı insanlar kuru ekmek yiyor diye düşünüp boğazımdan geçmiyor artık. Tadını alamıyorum. Herkes bilime mantığa yönelip ferah bir yaşam sürerken Araplaştırmaya çalıştığınız, Türklük değerlerini ayaklar altına aldığınız bu ülkenin çocuklarının laneti öldükten sonra mezarına bile zuhur etsin. Ahını aldığınız kadınların, çocukların, hayvanların; hakkını yediğiniz iş arayan tüm insanların, 3 liralık şeye 20 lira verdirttiğiniz saray düzeninizin ahı yaksın yok etsin sizi.

27.01.2021

Z kuşağını Tiktok kullanan amfibilerden ibâret sanıyor olabilirler, ama yanıldıklarını muhtemelen ilk sandıkta görecekler.. (:

TÜM YORUMLARI OKU (66)