Erdoğan 'Nüfus Artışımız Düşüyor' Dedi ve Ekledi: 'Ailemize Yönelik Çok Büyük Operasyon Çekiliyor'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Nüfus artış hızımızın neredeyse yarı yarıya düştüğünü gördük. Avrupa ülkeleri bu tehditle uzunca bir süredir karşı karşıya. Türkiye'nin aynı akıbete düçar olmasına izin vermeyeceğiz.' dedi.

Erdoğan ayrıca 'Filmiyle, dizisiyle, müziğiyle, internetiyle ve daha nice mecralarıyla ailemize yönelik çok büyük operasyonlar çekiliyor' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, partisinin Adana, Hakkari, İstanbul, Manisa, Malatya, Şanlıurfa ve Tokat İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı.

Erdoğan burada yaptığı konuşmanın bir bölümünde 'Gençlerimize en az 3 çocuk mümkünse daha fazla çocuk tavsiyesinde bulunuyoruz. İşte geçtiğimiz günlerde 2020 nüfus istatistiklerimiz yayınlandı. Ülkemizin nüfusu 84 milyona yaklaşmakla birlikte nüfus artış hızımızın yarı yarıya düştüğünü gördük. Nüfusumuz azalmaya dahi başlayabilir. Avrupa ülkeleri bu tehditle uzunca bir süredir karşı karşıya. Türkiye'nin aynı akıbete düçar olmasına izin vermeyeceğiz. Bu iş öyle parayla pulla olmaz. Aileyle sahip çıkmaktan geçiyor' ifadelerini kullandı.

"Ailemize yönelik çok büyük operasyonlar çekiliyor"

Kadının sarıp sarmaladığı, şefkati ve dirayetiyle kucaklamadığı bir ailenin dağılıp gitmesinin kaçınılmaz olduğuna dikkati çeken Erdoğan, şöyle devam etti:

'Batı'da ailenin çöküşü, kadının metalaştırılıp bu kutlu vazifeden uzaklaştırılmasıyla başlamıştır. Aynı oyunu bizim de üzerimizde oynamaya çalışıyorlar. Televizyonuyla, filmiyle, dizisiyle, müziğiyle, internetiyle ve daha nice mecralarıyla ailemize yönelik çok büyük operasyonlar çekiliyor.'

Mersin'deki 'Gizemli Ev' Google'ın Haritalar Hizmetinde İşaretlendi
İstanbul'un Nüfusu Azaldı... Pandemi, Köyden Kente Göçü Tersine mi Çeviriyor?
İsrail'de 'Aşı Olana İçki Hediye' Kampanyası

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR
19.02.2021

Reis bebek mamalarına takılan kilitleri kırabilirsek o sorunu da çözeriz.

19.02.2021

Şunu Türkiye Cumhuriyeti Devlet Başkanı yapacak cehalet bu ülkeyi uçuruma sürükleyemediyse, sebebi 98 yıl önce temelin çok sağlam atılmış olmasıdır.

Pasif Kullanıcı
19.02.2021

Evet. Ailemize yönelik birileri apartman üniversiteleri açıp yükselttiği işsizlik belasıyla çok büyük operasyon çekiyor.

Pasif Kullanıcı
19.02.2021

"Batı'da ailenin çöküşü, kadının metalaştırılıp bu kutlu vazifeden uzaklaştırılmasıyla başlamıştır." Kadını asıl metalaştıran zihniyet ona spor müsabakalarına katılmayı bile çok gören zihniyettir. Akit'te her gün kadınların ayrı bir hakkına saldırı düzenleniyor; her gün ayrı bir hakkı elinden alınsın diye kampanya başlatılıyor. Aile benim gözümde de kutsal bir kavram ama içinde sevgi olmayan aile aile midir diye hiç düşündünüz mü? Gettolarda sevgisiz ailelerde 10 kardeşle büyüyen çocuklara hiç dönüp de baktınız mı? Milletini düşünen biri çocuk sayısını değil; var olan çocukların geleceğini düşünüp planlar. 30 yıl sonra çöpten kuru ekmek toplayacak çocuk doğurtmak bu ülkede terör örgütlerine katılımı, mafya yapılarını, suç oranlarını ve en önemlisi de sefaleti ve işsizliği daha da büyütmekten başka işe yaramaz. Bu senaryodan sadece bir kesim mutlu olur: O da açın hâlinden anlamayan, ucuz iş gücünü nimet sayan zenginler. Cumhurbaşkanımız milletine mi yoksa 3-5 zengine mi hizmet ediyor?

TÜM YORUMLARI OKU (67)