Erdoğan 'Normalleşme' Tarihini Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pazartesi gününden itibaren kontrollü normalleşme takviminin başlayacağını söyledi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan parti teşkilatları ile gerçekleştirdiği bayramlaşmanın ardından, 'Pazartesinden itibaren kontrollü normalleşme takvimimizi uygulamaya başlıyoruz. Detayları Kabine ardından milletimizle paylaşacağız. Niyetimiz mayıs ayının sonuna kadar nispeten ihtiyatlı hareket ettirmeyi sürdürmektir' açıklamasında bulundu.

'Sosyal destekleri ciddi oranda artırdık'

'Sosyal destekleri ciddi oranda artırdık' diyen Erdoğan, 'Sağlık hizmetlerindeki başarısını sosyal ve ekonomik desteklerle taçlandıran Türkiye kendini gelişmekte olan ve gelişmiş ülkelerin çoğunda gözlenen kriz ikliminin dışında tutabilmiştir. Yeni yatırım ve istihdam arayışlarındaki yükseliş başta olmak üzere pek çok gösterge ülkemizi aydınlık yarınların beklediğine işaret ediyor' ifadelerini kullandı.

'Esnaftan helallik istiyoruz'

'Kısıtlamalardan etkilenen esnaflarımızın bir kısmı ile turizm sektörümüze de bu zor dönemde ayakta kalabilmeleri için her türlü desteği vermenin gayreti içerisindeyiz. Buna rağmen sıkıntıya düşen esnafımız, çalışanımız olduysa hepsinden hellalik istiyoruz.'

Economist: 'Türkiye'nin Keyfini Turistler Çıkarıyor, Tek Yapmanız Gereken Tweet Atmamak'
Netflix'ten Galatasaraylıları Heyecanlandıran Haber: Fatih Terim Belgeseli Geliyor
Son Dönemde Gelen Tepkiler Üzerine AKP Tarafından Silinen Bazı 'Tweetler' ve Kaldırılan 'Heykeller'

Popüler İçerikler

50 Yılda İlk Kez Görüntülendi! ÖSYM'nin Çöp Bile Çıkmayan Dünyadan İzole Sınav Merkezi'nde Neler Oluyor?
Araştırmaya Göre, Erkeklerin Evlendikten Sonra IQ Seviyeleri Büyük Oranda Düşüyor
Fatih Altaylı'dan 'Restoran Boykotu' Tavsiyesi! 'Gerekli Bir Silahtır, Kullanıp Atılacak Bir Şey Değil'
YORUMLAR
14.05.2021

Ülkede normalleşme sen ve şurekan siktirolup gittiğinde başlayacak.

14.05.2021

Hakkını helal eden esnaf varsa bundan sonra başına gelecekleri hakediyordur

Ne olur birisi çıkıp desin ki ''ben sosyal destek alıyorum''. Kimin derdini sorsak herkes aç, herkes muhtaç, bu sosyal destekleri kim alıyor ya? Bakın yermek için değil gerçekten biri çıkıp açıklasın ya, benim çevremde ya da sorduklarımda hiç kimse bir yardım almıyor, eeee kim alıyor bunları?

Pasif Kullanıcı
14.05.2021

Face te bi grup var engellilerin olduğu.insanlar allahın her günü yazdı,sosyal destekten faydalanan var mı diye.inan aldık diyeni okumadım.hepsi birbirine soruyor,hepsi başvurularını yapmışlar.ama çıkıp biri de demedi ki ben aldım..esnafa da ciddi destek sağlamış mış.mk ne sağladın? niye esnafın bundan haberi yok acaba? yeminle şu 17 gün psikolojim bozuldu.depresyona girdim.kalkmış bide helallik istiyor.kafayı yicem

TÜM YORUMLARI OKU (37)