Erdoğan, Müteahhide Çıkıştı: 'Sen Nasıl Fatih Torunusun? Ne Yapıyorsun Sen ya?'

Sahneye çağırdığı müteahhidin '36 ayda biter' yanıtını beğenmeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, müteahhide 'Ne diyor bu ya? Sen nasıl Fatih torunusun. Ne yapıyorsun sen ya?' diye çıkıştı. 

Arnavutköy Yassıören'de, Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri temel atma törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmanın sonuna doğru projenin müteahhidini yanına çağırarak projenin bitiş tarihini sordu.

Erdoğan ile müteahhit arasındaki konuşma şöyle gerçekleşti:

– Burayı ne kadar zamanda bitireceksin?

– 36 ay

– Ne diyor bu ya? Sen nasıl Fatih torunusun. Ne yapıyorsun sen ya? Hamza Bey (Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci) 36 aydan 30 aya indi. Ne diyor bu ya? Bu müteahhidi değiştirelim. Olmaz, olmaz. Sen Kanuni Sultan Süleyman’ı duydun mu, tanıdın mı? Süleymaniye Camii’ni ne kadar zamanda bitirdi? Hamza Bey ne kadar kadar zamanda bitirdi? Bir yılın altına düşürdü mü? Olmaz, şimdi 24 saat anlayışıyla çalışacaksınız ve burayı kesinlikle önümüzdeki yıl bugünlerde bitireceksiniz.

O anlar 📹

Süleymaniye Camii 7 yılda tamamlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müteahhide olarak örnek verdiği Süleymaniye Camii'nin yapımı ise tarihi kaynaklara göre 1 yıl değil 7 yıl sürmüştü. 

1551 yılında temeli atılan Süleymaniye Külliyesi'nin inşası 1558 yılında tamamlanmıştı.

Popüler İçerikler

AKP Milletvekili Adem Yıldırım'ın Gündem Olan Konuşması: "5 Milyondan Fazla Türk Vatandaşı Olmuş Arap Var"
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
20.05.2022

Adam ne zaman prompterden ciksa garip seyler yasaniyor

Kimse reisin tarih bilgisini sorgulamasın, tarih yanlış yazılmış reis ne derse o

20.05.2022

Ya he he, sıkıntımız ülkenin batması değil koyduğumu bir inşaatı!

20.05.2022

Ya sen cumhurbaşkanısın koskaca Türkiyeyi temsil ediyosun bu nasıl bir uslup ya ulan arkadaş çıldırıyorum ya kendini ne sanıyorsun ya bu gün varsın yarın yoksun bu karşına aldığın insanın sahibimisin sen o karşındaki gibi insanlar sana oy verdi diye ordasın o aşaladığın insanlardan oy alamayınca göreceksin sen az kaldı çok az kaldı bekle

20.05.2022

O kadar doğru ki.. Nasıl seviyesiz ve kültürsüz bir üslup takınmış ayıp ya karşısındaki adamı rencide ediyor. Şu tepkiyi vermesi gereken konulara verse keşke…

TÜM YORUMLARI OKU (70)